Η αντίδραση του Άρη

Η αντίδραση του Άρη

Από την Πόλη και την Ευρωλίγκα θα μεταφερθούμε στη Θεσσαλονίκη, για έναν αγώνα της Stoiximan GBL.

Καλημέρα σας. Ο Ολυμπιακός έκανε κακές επιλογές στο φινάλε, η άμυνά του δεν ήταν υψηλού επιπέδου και οι Πειραιώτες γνώρισαν την έβδομη διαδοχική ήττα τους από την Αναντολού Έφες στην Κωνσταντινούπολη, με 91-89, χθες. Ωστόσο, με αυτόν τον τρόπο βρήκαμε στόχο στην επιλογή μας στο παμε στοιχημαμε το Over 154,5 πόντοι και με τη νίκη των Τούρκων, και με καλή ψυχολογία πάμε να μπούμε σε ένα αρκετά δύσκολο Σαββατοκύριακο.

Από την Πόλη και την Ευρωλίγκα θα μεταφερθούμε στη Θεσσαλονίκη, για έναν αγώνα της Stoiximan GBL.

Άρης – Προμηθέας Πάτρας Προγνωστικά

Δεν είναι σε καλή κατάσταση ο Άρης και αυτό είναι προφανές. Μία ματιά στο ρεκόρ των Θεσσαλονικέων θα πείσει, αφού μετρούν έξι ήττες σε επτά επίσημα σε όλες τις διοργανώσεις. Πάντως, θεωρούμε πως ο Γιάννης Καστρίτης, παρά τη διαρκή απουσία του φόργουορντ Λαζέφσκι, θα βρει τον τρόπο για να ανατρέψει την κατάσταση και ίσως η απομάκρυνση του Λευτέρη Μαντζούκα να λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ για τους «κίτρινους».

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά του, ούτε ο Προμηθέας είναι στα καλύτερά του και αυτό φάνηκε και κόντρα στο Λαύριο, το οποίο νίκησε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 93-84, τη Δευτέρα, στην Πάτρα. Κυρίως στηρίζεται στο Λούντζη και τους ξένους του, με τους περισσότερους εκ των οποίων να αναζητούν ακόμα τα πατήματά τους και τη σταθερότητά τους.

Είναι δεδομένο ότι σε καμία περίπτωση ο Προμηθέας δεν είναι ανίκητος. Ο Άρης έχει την ποιότητα και το ειδικό βάρος για να φέρει με το μέρος του τις συνθήκες και θα δείξουμε την εμπιστοσύνη μας στον Βασίλη Τολιόπουλο και τους συμπαίκτες του, που θα πάρουν ώθηση και από το «Αλεξάνδρειο». Με αυτή τη λογική και με τον «άσο» να προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ έχει αξία να τον κρατήσουμε στο 2,14.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 Άρης – Προμηθέας Πάτρας: Άρης (2,14)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ