Κόντρα και στην παράδοση ο Ολυμπιακός

Κόντρα και στην παράδοση ο Ολυμπιακός

Μένουμε στην Ευρωλίγκα και πάμε στην Κωνσταντινούπολη, όπου μία ελληνική ομάδα θα κληθεί να σπάσει μία πολύ αρνητική παράδοση.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός…

Καλημέρα σας. Η Παρτίζαν πάτησε γκάζι στο φινάλε και νίκησε με διψήφια διαφορά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην άδεια «Αλεξάνταρ Νίκολιτς Χολ», στο Βελιγράδι, που χρησιμοποιεί η τελευταία ως έδρα, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ. Οι Σέρβοι δεν ένιωσαν για ούτε μία στιγμή φιλοξενούμενοι και το 91-79 το αποδεικνύει. Με αυτό το σκορ επιβεβαιώθηκε και η επιλογή μας στο παμε στοιχημα.

Μένουμε στην Ευρωλίγκα και πάμε στην Κωνσταντινούπολη, όπου μία ελληνική ομάδα θα κληθεί να σπάσει μία πολύ αρνητική παράδοση.

Αναντολού Έφες – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Αρνητικό ρεκόρ (1-2) έχει η Αναντολού Έφες, που γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά μακριά από το σπίτι της, με 93-91 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Τρίτη. Κομβικό το σερί 14-0 που δέχθηκε, όπως και η αστοχία της από την περιφέρεια, με τους Σέιν Λάρκιν, Ντάριους Τόμσον, Ρόλαντς Σμιτς και Ροντρίγκ Μπομπουά να μετρούν 0/11 τρίποντα! Αυτό δύσκολα θα συμβεί ξανά. Μεγάλο ερωτηματικό ο φορμαρισμένος σέντερ Νταν Οτούρου, αν και εν τη απουσία του, στο προηγούμενο ματς, ο Βενσάν Πουαριέ ήταν εξαιρετικός.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός έκανε το δύο στα δύο στο «Ειρήνης» και Φιλίας, με το 89-68 επί της Αρμάνι Μιλάνο, την ίδια ημέρα, πατώντας γκάζι κατά διαστήματα. Τώρα θα παίξει τον δεύτερο αγώνα μακριά από το Φάληρο κι αυτόν στην Πόλη, όπου ταξίδεψε χωρίς τους Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Κίναν Έβανς και Νίκολα Μιλουτίνοβ. Εκεί, κόντρα στην Έφες μετρά έξι κολλητές αποτυχίες, όλες με διψήφιες διαφορές!

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να βάλουν τέλος σε αυτό το σερί, το έργο τους, όμως, δε θα είναι εύκολο. Ειδικά αν επιτρέψουν στους Τούρκους να τρέξουν και να βρουν ρυθμό. Με το «πρέπει» της ομάδας του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς να είναι μεγαλύτερο θεωρούμε πως αξίζει να ρισκάρουμε με τον «άσο» και το Over 154,5 πόντοι, στο 3,50. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:30 Αναντολού Έφες – Ολυμπιακός: Αναντολού Έφες & Over 154,5 πόντοι (3,50)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ