Γκολ στην Ολλανδία

Γκολ στην Ολλανδία

Τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε ο Ηρακλής Αντύπας από το πρόγραμμα της Παρασκευής 18/10!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας…

Τα παιχνίδια του Nations League αποτελούν παρελθόν και επιστρέφουμε στα εγχώρια πρωταθλήματα, όπου οι επιλογές είναι σαφώς περισσότερες. Όπως συμβαίνει σήμερα, μιας και υπάρχουν ματς από πολλά πρωταθλήματα, αλλά η στήλη θα ασχοληθεί μόνο με μια διοργάνωση.

Αναφέρομαι στην αγαπημένη Β’ Ολλανδίας, η οποία επιστρέφει στη… ζωή της στήλης και θα τιμήσουμε μια τριάδα, με συμπαθητική απόδοση, αφού αν περάσει το παρολί θα πληρωθούμε 7,6 φορές τα λεφτά μας.

Πριν πάμε στα προγνωστικά ποδοσφαίρου, θα κάνουμε τον απολογισμό της τελευταίας επικοινωνίας μας. Το goal/goal στο Ελβετία – Δανία ήρθε για πλάκα, η Ρουμανία κέρδισε με 2-1 οπότε πέρασε το συνδυαστικό «2 & over 1,5» και μας την έκανε η Πορτογαλία. Μπορεί να μην ηττήθηκε – όπως περιμέναμε – αλλά με το τελικό 0-0, το over 2,5 με το οποίο είχαμε συνδυάσει το Χ2 ήταν μακριά…

Εξέλσιορ – Μάαστριχτ προγνωστικά

Το αήττητο σερί των επτά αγώνων (πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες) της Εξέλσιορ έσπασε,  στο εκτός έδρας ματς με την Ρόντα (0-3).  Παρά το άσχημο αυτό αποτέλεσμα, η Εξέλσιορ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και φυσικά στοχεύει στην άνοδο.

Κόντρα στη Μάαστριχτ, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αλλά δεν πρόκειται να αγγίξω σημείο, γιατί οι φιλοξενούμενοι έχουν γνωρίσει μία ήττα στα πέντε τελευταία της ματς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από έξι σερί over 2,5 και τα πέντε είναι και over 3,5!

Σε απόδοση 1,93 θα ποντάρω στο over 3,5. Θεωρώ πιθανό να σημειωθούν στο ματς τουλάχιστον τέσσερα γκολ.

Άλκμααρ Β’ – Χέλμοντ προγνωστικά

Την ίδια ακριβώς επιλογή θα κάνω και στο συγκεκριμένο ματς. Θα αγοράσω σε απόδοση 2,32 το over 3,5. Έχουμε και λέμε. Οι νέοι της Άλκμααρ προέρχονται από τρία σερί ματς στα οποία σημειώθηκαν τουλάχιστον τέσσερα γκολ και μάλιστα συνδυάστηκαν και με goal/goal.

Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν εξαιρετική ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκονται στην 1η θέση, μαζί με τη Ντεν Μπος. Η Χέλμοντ θέλει να πάρει τη νίκη και έχει αρκετές πιθανότητες για να τα καταφέρει.

Επειδή οι γηπεδούχοι και στα τέσσερα τελευταία τους ματς σκόραραν από δύο γκολ δεν θα προσθέσω και το διπλό…

Ντεν Μπος – Φίτεσε προγνωστικά

Η Ντεν Μπος ηττήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και από τότε έδωσε οκτώ ματς και δεν ηττήθηκε σε κανένα! Μετρά πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, με τις δύο ωστόσο, να είναι τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Παρά τις δύο ισοπαλίες, παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και σήμερα θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα.

Απέναντί της, θα βρεθεί η Φίτεσε, η οποία δεν έχει γευθεί ακόμα την χαρά της νίκης και στις εννέα αγωνιστικές, έχει να επιδείξει μόλις τέσσερις ισοπαλίες.

Το over 2,5 σε απόδοση 1,70 αξίζει, αν αναλογιστούμε ότι η Φίτεσε προέρχεται από τέσσερα σερί over 2,5 & goal/goal!

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:00  Εξέλσιορ – Μάαστριχτ: over 3,5 (1,93)

21:00  Άλκμααρ Β’ – Χέλμοντ: over 3,5 (2,32)

21:00  Ντεν Μπος – Φίτεσε: over 2,5 (1,70)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ