Και πάλι με Παρτίζαν

Και πάλι με Παρτίζαν

Καλημέρα σας. Η άμυνα της Μπαχτσεσεχίρ ήταν παρούσα και κράτησε χαμηλά την Τρέντο, αλλά η επίθεσή της πετούσε φωτιές. Οι Τούρκοι έβαλαν 110 πόντους και αυτό μάς χάλασε την επιλογή στο παμε στοιχημα, αφού αν και ο «άσος» επιβεβαιώθηκε με χαρακτηστική ευκολία, δε συνέβη το ίδιο με το Under, μια και σημειώθηκαν 180 πόντοι, κυρίως χάρη στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, στο χθεσινό 110-70.

Ανεβαίνουμε επίπεδο και επιστρέφουμε στην Ευρωλίγκα, αλλά από την Τουρκία θα μεταφερθούμε στο Βελιγράδι.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παρτίζαν Προγνωστικά

Τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση πανηγύρισε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που αν και βρέθηκε πίσω ακόμα και με διψήφιες διαφορές, έκανε την ανατροπή και επικράτησε της Αναντολού Έφες 93-91, την Τρίτη, στην πρώτη αναμέτρηση για τη διαβολοβδομάδα. Πολύ δυνατό το ντεμπούτο του Σέιμπεν Λι, που έδωσε αρκετές λύσεις στην ομάδα του Όντεντ Κάτας, η οποία έχει ξεπεράσει σε όλα τα παιχνίδια της τους 78 πόντους.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Παρτίζαν επιβλήθηκε σχετικά εύκολα της Μπάγερν Μονάχου με 86-78, την ίδια ημέρα, με όπλο την πολύ καλή της επιθετική λειτουργία. Άλλωστε, αυτό είναι φανερό, καθώς σε όλα τα ματς έχει βάλει τουλάχιστον 80 πόντους. Το ζητούμενο για το συγκρότημα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι η αμυντική του προσήλωση και η διάθεσή των παικτών του στον συγκεκριμένο τομέα.

Στην κόντρα των δύο, στην άδεια «Αλεξάνταρ Νίκολιτς Χολ», στο Βελιγράδι, που δίνει τους αγώνες της η Μακάμπι λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ, το πλεονέκτημα της έδρας πάει… περίπατο. Θεωρούμε πως οι Σέρβοι έχουν τη δυνατότητα να χτυπήσουν τα αδύναμα σημεία των Ισραηλινών και το «διπλό» σε τιμές κοντά στο 1,60 είναι αποδεκτό. Για να ανεβάσουμε την απόδοση λίγο περισσότερο θα βάλουμε και το όριο των 3,5 πόντων, και θα πάρουμε το πολύ ενδιαφέρον 1,95. 

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ