Το κάστρο της Φορταλέζα

Το κάστρο της Φορταλέζα

Με τον γνωστό τρόπο χάθηκε και το χθεσινό παρολί, με 2/3 επιλογες καθώς οι Πορτογάλοι “κόλλησαν” στην Γλασκώβη και πήγαν στράφι οι εύκολες επιλογές με γκολ σε Πολωνία & Ελβετία. Στις -20 μονάδες ο απολογισμός κι επιστρέφουμε σε συλλογικό επίπεδο.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Φορταλέζα – Ατλέτικο Μινέιρο

H 30η αγωνιστική του Brasileirao ξεκινά τα ξημερώματα στο Castelao, το οποίο έχει μεταμορφώσει σε πραγματικό κάστρο η Φορταλέζα! Η ομάδα του Βοϊβόντα μετρά 12 σερί εντός έδρας νίκες για το πρωτάθλημα και ψάχνει την 13η για να μειώσει σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Αντίπαλός της η φορμαρισμένη Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία όμως παίζει σε τριπλό ταμπλό και το Brasileirao δεν είναι πλέον προτεραιότητα. Ξημερώματα Κυριακής έχει τον ημιτελικό-ρεβάνς για το Κύπελλο στην έδρα της Βάσκο ντα Γκάμα και την επόμενη εβδομάδα την περιμένει ο πρώτος ημιτελικός του Copa Libertadores απέναντι στην Ρίβερ Πλέιτ! Αναμένεται να γίνει συντήρηση δυνάμεων από τους φιλοξενούμενους, που απέτυχαν στα τρία τελευταία ταξίδια τους. Είναι επιλογή το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.37.

Προγνωστικά Στοιχήματος

03:45 | Φορταλέζα – Ατλέτικο Μινέιρο  ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 2.37)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ