Με την Παρτίζαν και το Over

Καλημέρα σας. Περιμέναμε ένα σκληρό παιχνίδι, την Κυριακή, στο οποίο οι άμυνες θα είχαν τον πρώτο λόγο, αλλά η επίθεση της Πετκίμσπορ μάς πλήγωσε. Διότι μπορεί η Μερσίν να μην έφτασε τους 80 πόντους, οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν ξεπέρασαν τους 60, στο 67-57 και έτσι χάθηκε η επιλογή μας με την επικράτησή τους. Με αυτόν τον τρόπο κλείσαμε την προηγούμενη εβδομάδα στο παμε στοιχημα με το καθόλου άσχημο 4/6!

Από την Τουρκία θα κινηθούμε λίγο πιο δυτικά και θα πάμε στο Βελιγράδι για έναν αγώνα της Ευρωλίγκας.

Παρτίζαν – Μπάγερν Μονάχου Προγνωστικά

Κακό είναι το ξεκίνημα της Παρτίζαν, η οποία μετρά δύο ήττες, αμφότερες εκτός έδρας, στην Ισπανία, από την Μπασκόνια (88-82) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (93-86). Η απουσία του Ντουέιν Ουάσινγκτον έπαιξε ρόλο, όπως και η αργή προσαρμογή στην Ευρωλίγκα του εξαιρετικού γκαρντ Καρλίκ Τζόουνς. Ο τελευταίος ανέβασε στροφές κόντρα στη «βασίλισσα» και περιμένουμε να τον δούμε πολύ καλύτερο στη συνέχεια.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Μπάγερν Μονάχου έχει κάνει ενθαρρυντική εκκίνηση, έχουσα ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αφού αντιμετώπισε τις δύο φιναλίστ της περσινής Ευρωλίγκας, και νίκησε στην πρεμιέρα τη Ρεάλ Μαδρίτης (97-89), ενώ έχασε από τον Παναθηναϊκό (94-79) στο ΟΑΚΑ. Γενικότερα, οι Βαυαροί με τον Γκόρντον Χέρμπερτ στον πάγκο τους παίζουν γρήγορο και ελκυστικό μπάσκετ, προσπαθούν να ανεβάσουν τον ρυθμό και να αναδείξουν τις επιθετικές αρετές τους.

Πάνω στο τελευταίο θα πατήσουμε, καθώς θεωρούμε ότι ούτε οι φιλοξενούμενοι θα εγκαταλείψουν το στυλ τους στο Βελιγράδι, ούτε η άμυνα των γηπεδούχων θα τους αναγκάσει σε μία πολύ κακή βραδιά. Οπότε για να νικήσει η Παρτίζαν, που είναι -δικαίως- το φαβορί πρέπει να ακολουθήσει. Έχει την ποιότητα να το κάνει και για αυτό θα κρατήσουμε τον «άσο» και θα τον συνδυάσουμε με το Over 159,5 πόντοι, που προσφέρεται στο 2,25.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από