Νέο τρίποντο οι Ρουμάνοι

Νέο τρίποντο οι Ρουμάνοι

Τρία προγνωστικά στοιχήματος ξεχώρισε ο Ηρακλής Αντύπας από το πρόγραμμα της Τρίτης 15/10!

Πανεύκολα πέρασε το goal/goal στο Βέλγιο – Γαλλία, το ίδιο συνέβη και με το συνδυαστικό Χ2 & over 2,5 της Σουηδίας, αλλά δυστυχώς δεν είδαμε ρεπετισιόν.

Κι αυτό γιατί, το ματς το οποίο το είχα «σίγουρο» δεν εξελίχθηκε όπως το περίμενα. Αναφέρομαι στην αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ολλανδία. Θέλαμε να μην χάσουν τα «πάντσερ» και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ. Εν τέλει, οι Γερμανοί κέρδισαν με 1-0 και η στήλη δεν πήγε για δεύτερη στη σειρά μέρα ταμείο.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα με ματς του Nations League και φυσικά η στήλη θα ποντάρει και πάλι σε τρία παιχνίδια από την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Σκωτία – Πορτογαλία προγνωστικά

Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων. Οι Πορτογάλοι μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ οι Σκωτσέζοι δεν έχουν σταυρώσει πόντο!

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν τα ματς του πρώτου γύρου του Nations League, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Σκόραραν σε όλα τα ματς και στο σημερινό θα προσπαθήσουν να κάνουν σεφτέ. Οι φιλοξενούμενοι είναι φαβορί, θα τους ποντάρω, αλλά με κάλυψη. Συγκεκριμένα θα αγοράσω το Χ2 μαζί με το over 2.5 σε απόδοση 2,00.

Ελβετία – Δανία προγνωστικά

Κανείς δεν περίμενε, ότι οι Ελβετοί μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στην διοργάνωση θα είχαν σκοράρει μόλις ένα γκολ και δεν θα είχαν μαζέψει ούτε έναν βαθμό! Τρεις ήττες και μάλιστα ξεκούραστες. Ηττήθηκαν με 2-0 στη Δανία με το ίδιο σκορ στη Σερβία και με 401, εντός έδρας από τους Ισπανούς.

Οι Σκανδιναβοί εκμεταλλεύθηκαν την έδρα τους στα ματς με τους Ελβετούς και τους Σέρβους (νίκες με 2-0) και πάλεψαν στην Ισπανία, αλλά βρέθηκαν στο καναβάτσο (ήττα με 1-0).

Στο σημερινό παιχνίδι θα ρισκάρω και θα αγοράσω το goal/goal σε απόδοση 2,00. Και οι δύο ομάδες μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και ελπίζω να το κάνουν…

Λιθουανία – Ρουμανία προγνωστικά

Εντυπωσιακή είναι η παρουσία της Ρουμανίας στον όμιλο. Μετρά τρεις νίκες, κόντρα σε Κόσοβο (εκτός με 3-0), Λιθουανία (εντός με 3-1) και σε Κύπρο (εκτός με 3-0). Είναι δεδομένο ότι θα τερματίσει στην 1η θέση και θα ανέβει… πίστα στο Nations League. Σήμερα κλείνει τις εκτός έδρας υποχρεώσεις της και κάλλιστα μπορεί να πανηγυρίσει το τέταρτο στη σειρά τρίποντο.

Οι Λιθουανία, έχει ηττηθεί στην έδρα της από Κύπρο (0-1) και Κόσοβο (1-2) και εκτός από τη Ρουμανία (1-3). Θα στηρίξω τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο. Θα ποντάρω στη νίκη τους και θα προσθέσω και το over 1,5 για να φτάσει η απόδοση στο 1,83.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ