Συμπαγείς οι Σλοβένοι

Μάχη κορυφής στον 3ο όμιλο της League Β

Μετά από ένα διήμερο μακροχρόνιων επιλογών, επιστρέφουμε στην ημερήσια δράση με δύο επιλογές από την 3η αγωνιστική του Nations League.

Νορβηγία – Σλοβενία

Μάχη κορυφής στον 3ο όμιλο της League Β, αμφότερες πήραν από τέσσερις πόντους στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου κι επιστρέφουν στην δράση με καλή ψυχολογία. Μοιάζει υπερβολικός ο φαβοριτισμός των Νορβηγών, που ναι μεν έχουν τις μονάδες που κάνουν τη διαφορά, αλλά η Σλοβενία είναι μία ομάδα με συνοχή που πηγάζει από την προπονητική συνέχεια. Συμπαγείς οι φιλοξενούμενοι, ικανοί να βραχυκυκλώσουν την ποιότητα των γηπεδούχων, ειδικά δίχως Όντεγκααρντ και να κάνουν τη ζημιά με τον “καυτό” Σέσκο. Αξιόλογο το Χ2 σε απόδοση 2.35.

Αγγλία – Ελλάδα

Τρομερά απαιτητικό το σημερινό τεστ στο Γουέμπλεϊ για την Εθνική Ελλάδος, αναμένεται να πιεστεί από τους Άγγλους και θα πρέπει να βάλει πολλή ένταση στο παιχνίδι της για να ανταπεξέλθει. Εις εξ αυτών που παίζει σε υψηλά επίπεδα έντασης είναι ο Λάζαρος Ρότα και το σημερινό ματσάρισμα με τον ταχύτατο Γκόρντον θα χρειαστεί κυνικά μαρκαρίσματα. Επιλογή το να δεχθεί κάρτα ο Ρότα σε απόδοση 4.33.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 | Νορβηγία – Σλοβενία  ➡ Χ2 (απόδοση 2.35)

21:45 | Αγγλία – Ελλάδα  ➡ Ρότα κάρτα (απόδοση 4.33)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από