Το νέο ΟΑΚΑ σπρώχνει τον Παναθηναϊκό

Αφήνουμε την Ισπανία και το EuroCup και ανεβαίνουμε ένα σκαλοπάτι, μεταφερόμενοι στην Αθήνα και την Ευρωλίγκα.

Καλημέρα σας. Τέταρτο σερί ταμείο για τη στήλη στο παμε στοιχημαμια και η Γκραν Κανάρια επιβλήθηκε της Μπαχτσεσεχίρ, με 66-63, χθες, στα Κανάρια Νησιά. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώθηκε τόσο η επικράτηση των γηπεδούχων, όσο και το Under 169,5 πόντοι, το δεύτερο, μάλιστα, με χαρακτηριστική ευκολία.

Αφήνουμε την Ισπανία και το EuroCup και ανεβαίνουμε ένα σκαλοπάτι, μεταφερόμενοι στην Αθήνα και την Ευρωλίγκα.

Πανθαηναϊκός AKTOR – Μπάγερν Μονάχου Προγνωστικά

Μέτριο ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός, όπως, άλλωστε, δήλωσε και ο Εργκίν Αταμάν, παρά τις δύο σερί νίκες του, σε Βερολίνο (87-77, την Πέμπτη, για την Ευρωλίγκα) και Καρδίτσα (80-66, την Κυριακή, για τη Stoiximan GBL). Οι «πράσινοι» πρέπει να ανεβάσουν στροφές και το αποψινό παιχνίδι είναι μία καλή ευκαιρία, αφού απουσίες, πέραν του Κώστα Αντετοκούνμπο, δεν υπάρχουν, μια και οι Μάριους Γκριγκόνις, Ιωάννης Παπαπέτρου και Ομέρ Γιούρτσεβεν αναμένεται να είναι διαθέσιμοι.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Μπάγερν Μονάχου έρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, με 97-89, την Πέμπτη, στο ολοκαίνουριο «Sap Garden». Έπαιξε σε πολύ γρήγορο τέμπο, βρήκε καλά σουτ και αξιοποίησε τη χαλαρότητα και τα προβλήματα της «βασίλισσας».

Υπό άλλες συνθήκες αυτό το παιχνίδι θα ήταν μία υπέρλαμπρη γιορτή, καθώς ο Παναθηναϊκός εγκαινιάζει το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, με το glass floor, τα νέα καθίσματα και όχι μόνο, αλλά ο αδόκητος χαμός του 31χρονου ποδοσφαιριστή του συλλόγου Τζόρτζ Μπάλντοκ, του βάζει μία σκιά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «πράσινοι» είναι ανώτεροι της Μπάγερν και θα καταφέρουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, σε έναν αγώνα με γρήγορο τέμπο και άμυνες που δε θα είναι και οι πιο σκληρές, με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής. Με αυτήν τη λογική, θα κρατήσουμε τον «άσο» και το Over 159,5 πόντοι, στο 2,15. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:15 Παναθηναϊκός AKTOR – Μπάγερν Μονάχου: Παναθηναϊκός & Over 159,5 πόντοι (2,15)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από