Αντί για 2.40… στο 11.00 με τον κορυφαίο των «gunners»

Με το κουπόνι άδειο από δράση, στη μετάβαση του προγράμματος από τα πρωταθλήματα στο Nations League, θα προσθέσουμε μία ακόμη επιλογή στην ενότητα με τα Μακροχρόνια

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Πρέμιερ Λιγκ 2024/2025

Συναρπαστική αναμένεται και φέτος η κούρσα τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, με τρεις διεκδικητές αφού η Λίβερπουλ δείχνει ικανή να μείνει μέσα σε αυτήν ως την άνοιξη, πλάι σε Μάντσεστερ Σίτι & Άρσεναλ. Η πρώταθλήτρια δέχθηκε ισχυρότατο πλήγμα με τον τραυματισμό του Ρόδρι, χάνει όλη την σεζόν ο “μετρονόμος” της μεσαίας της γραμμής και αυτό οδήγησε τις στοιχηματικές εταιρίες να αλλάξουν το φαβορί.

#1 πλέον θεωρείται η Άρσεναλ, η οποία εξελίσσεται σταθερά τις τελευταίες σεζόν. Η εικόνα των “gunners” δεν είναι πειστική στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, αλλά και πέρσι ανέβασαν στροφές στο β’ μισό του πρωταθλήματος και διαθέτουν δύο πολύ ισχυρά στοιχεία για να φτάσουν μέχρι τέλους.

Η ανασταλτική λειτουργία τους είναι η καλύτερη στην Ευρώπη και φέτος έχει έξτρα βέλος στη “φαρέτρα” του ο Αρτέτα με την προσθήκη του Καλαφιόρι. Επιπλέον, η δεινότητα της Άρσεναλ στις στατικές φάσεις και δει στα κόρνερ είναι κομβική, ειδικά σε παιχνίδια με “μικρούς” που παίζουν σε χαμηλά μέτρα. Πέρσι ήταν μακράν η κορυφαία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και φέτος έχει ήδη πάρει αρκετούς βαθμούς χάρη στα στατικά, τα οποία αναλαμβάνει κυρίως ο Σάκα με τρομερά ποιοτικές-στοχευμένες εκτελέσεις.

Ο 23χρονος εξτρέμ έχει ήδη γράψει 7 ασίστ στην πρώιμη σεζόν, αρκετές εξ αυτών από κόρνερ, + 2 γκολ. Ηγετικός στο παιχνίδι των Λονδρέζων, μόνιμη πηγή κινδύνων από το δεξί άκρο, είναι ο κορυφαίος της ομάδας μέχρι στιγμής και κορυφαίος της Πρέμιερ Λιγκ στη βαθμολογία των παικτών. Το 2.40 που κυκλοφορεί στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ από την Άρσεναλ δεν έχει καμία στοιχηματική αξία, όσο ο Γκουαρδιόλα βρίσκεται στο νησί, αλλά το 11.00 στο αναδειχθεί ο Σάκα PFA Player of The Year είναι ιδιαιτέρως αξιόλογο, αφού αν ο Αρτέτα καταφέρε να ξεπεράσει τον δάσκαλό του, αυτός θα είναι το ισχυρό φαβορί για να βραβευθεί με τα G/A που αναμένεται να σημειώσει.

Προγνωστικά Στοιχήματος

25/05 | Πρέμιερ Λιγκ 2024/2025: PFA Player of The Year  ➡ Μπουκάγιο Σάκα (απόδοση 11.00)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από