Ποιοτικότερη του Περιστερίου η Μούρθια

Ποιοτικότερη του Περιστερίου η Μούρθια

Ο Δημήτρης Πρίφτης μάς δικαίωσε και με το παραπάνω, την Κυριακή, στην επικράτηση της Ρέτζιο Εμίλια επί της Κρεμόνα

Ο Δημήτρης Πρίφτης μάς δικαίωσε και με το παραπάνω, την Κυριακή, στην επικράτηση της Ρέτζιο Εμίλια επί της Κρεμόνα με 77-74. Κι αυτό όχι μόνο επειδή επιβεβαιώθηκε η επιλογή μας στο παμε στοιχημα για το «διπλό» και το Under 79,5 πόντοι της γηπεδούχου, αλλά επειδή αυτό συνέβη έπειτα από παράταση. Δηλαδή, η γηπεδούχος έβαλε 74 πόντους σε 45 αγωνιστικά λεπτά, με την άμυνα των φιλοξενούμενων να είναι τοπ επιπέδου.

Από την Ισπανία θα έρθουμε στα μέρη μας, την Ελλάδα και το Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι που εμπλέκεται μία ομάδα από την Ιβηρική, για το Basketball Champions League.

Περιστέρι – Μούρθια Προγνωστικά

Δύο πράγματα είναι φανερά για το Περιστέρι. Η δουλειά που έχει γίνει από τον Γιώργο Λιμνιάτη και η ένδεια που υπάρχει στο ρόστερ του. Η ποιότητά του και το βάθος στον πάγκο δεν είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και αυτό του κοστίζει και θα συνεχίσει να του κοστίζει προϊούσης της σεζόν. Συνεπώς, οι δύο κολλητές ήττες από την ΦΜΠ στο Βελιγράδι (70-58), την Τετάρτη, για το BCL, και τον ΠΑΟΚ, εντός έδρας (80-72), το Σάββατο, για τη Stoiximan GBL, είναι απολύτως δικαιολογημένες.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Μούρθια έχει κάνει ένα μέτριο ξεκίνημα, αλλά το υλικό στα χέρια του Σίτο Αλόνσο είναι πολύ πλούσιο. Διαθέτει πολλές λύσεις και ομοιογένεια και αυτό θα φανεί στη συνέχεια, με την επικράτηση επί της Μπιλμπάο (89-83 στην παράταση, για το πρωτάθλημα της Ισπανίας), την πρώτη έπειτα από τρεις ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, να μπορεί να της δώσει έξτρα ώθηση.

Θα συνταχθούμε με αυτήν τη λογική και θα στηρίξουμε την ποιοτικότερη ομάδα. Αυτή είναι η φιλοξενούμενη, για αυτό θα πάμε στο «διπλό» στο -3,5 και θα το συνδυάσουμε με το Over 154,5 πόντοι, αφού η άμυνά της δεν είναι τόσο στιβαρή, όσο θέλει ο προπονητής της. Αυτή η πρόταση βρίσκεται στο 2,40. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ