Με την άμυνα του Πρίφτη

Καλημέρα σας. Ήμασταν λίγο τυχεροί χθες, καθώς για να επιβεβαιωθεί η επιλογή μας στο παμε στοιχημα χρειάστηκε η πεντάλεπτη παράταση. Μετά το 77-77 της κανονικής διάρκειας, η Μούρθια επιβλήθηκε της Μπιλμπάο στο έξτρα πεντάλεπτο με 89-83 και έτσι η πρότασή μας για την επικράτησή της και το να σημειώσουν αμφότερες από τουλάχιστον 80 πόντους πέρασε. Βέβαια, τόσες φορές έχουμε χάσει στο όριο επιλογές, ας μας χαμογελάσει και καμία φορά η τύχη. Δεν είναι κακό…

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Από την Ισπανία θα μεταφερθούμε στην Ιταλία και τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε έναν αγώνα με ελληνικό ενδιαφέρον.

Κρεμόνα – Ρέτζιο Εμίλια Προγνωστικά

Για περίπου 30 λεπτά άντεξε η Κρεμόνα, την Κυριακή στην Τορτόνα, και εν τέλει έχασε από την Ντερθόνα, με 80-68, στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο. Αυτό το αποδεικνύουν και οι μόλις 9 πόντοι που σημείωσε στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι οποίοι την πλήγωσαν ανεπανόρθωτα. Ο Ντέμις Κάβινα στηρίζεται πάρα πολύ στους ξένους του και σε αυτήν την αναμέτρηση μόνο οι τρεις από τους πέντε ήταν καλοί.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Ρέτζιο Εμίλια αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο μετά την εντός έδρας ήττα της με 92-76 από την Τρέντο. Έπαιξε πολύ καλή άμυνα, κράτησε τη Ρίτας κάτω από τους 70 πόντους και πανηγύρισε με 77-67, στο ίδιο γήπεδο, για την πρώτη αγωνιστική του Basketball Champions League.

Και στην Κρεμόνα αυτή θα είναι η στόχευση του Δημήτρη Πρίφτη. Δηλαδή να καταφέρει να κρατήσει χαμηλά τους γηπεδούχους και με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, αφού επιθετικά έχει τους παίκτες για να φτάσει τους 80 πόντους. Με αυτή τη λογική θα πορευτούμε και εμείς, οπότε θα κρατήσουμε την επικράτηση των φιλοξενούμενων και θα τη συνδυάσουμε με το Under 79,5 πόντοι της γηπεδούχου. Αυτό το combo προσφέρεται στο 2,55.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από