Ψιλιασμένη στην φιλόξενη Βιτόρια

Ψιλιασμένη στην φιλόξενη Βιτόρια

Θετικός ο σαββατιάτικος απολογισμός της στήλης (+30 μονάδες) κυρίως χάρη στο επιβεβαιωμένο παρολί με Μαν. Σίτι & Over 2.5, Άρη με -1 χάντικαπ & Over 2 στο Περιστέρι. Πλήρωσε από νωρίς και το 1 & Over 2.5 της Ίντερ, αλλά στα λοιπά αστοχήσαμε.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Το διπλό της Μπόρνμουθ το έσπασαν τα δοκάρια, το Goal/Goal στο Αγρίνιο το έσπασε η ΑΕΚ, ενώ το over 2.5 στην Πόλη ούτε που κουνήθηκε. Άστοχα και τα ατομικά πονταρίσματα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αλαβές – Μπαρσελόνα
Η Αλαβές επέστρεψε με άδεια χέρια από τα δύο παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας στην ευρύτερη περιοχή της Μαδρίτης, αλλά στη Βιτόρια είναι αήττητη σε τρία παιχνίδια (2-1-0). Μία Βιτόρια όμως που έχει αποδειχθεί αρκετά φιλόξενη για την Μπαρσελόνα, η οποία τρέχει ρεκόρ 8-1-0 εκεί από το 2007 και μετά!

Οι “μπλαουγκράνα” αντέδρασαν απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις, στο ρελαντί την κέρδισαν 5-0 την Τρίτη και είχαν αρκετό χρόνο για αποκατάσταση ενόψει σημερινού ταξιδιού. Πηγαίνουν ψιλιασμένοι στο “Μεντισορόσα” μετά την “σφαλιάρα” που δέχθηκαν στο πρόσφατο ταξίδι προς το βορρά. Δεν θα γίνει rotation σήμερα από τον Φλικ και με την τριπλέτα Γιαμάλ, Ραφίνια, Λεβαντόφσκι να πετάει φωτιές θα τους εμπιστευτούμε ξανά, επιλογή το 2 & Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Άιντραχτ – Μπάγερν
Μάχη κορυφής στην Φρανκφούρτη, η Άιντραχτ έχει την ευκαιρία να προσπεράσει στην κορυφή της Bundesliga για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα! Υπάρχει αισιοδοξία στους “αετούς” βάσει αγωνιστικής εικόνας και βάσει παράδοσης σε ζημιές στους Βαυαρούς.

Η Μπάγερν την πάτησε στο Μπέρμιγχαμ την Τετάρτη, δεν φάνηκε απόλυτα συγκεντρωμένη και το γεγονός ότι έμεινε στο ένα γκολ σε δύο κολλητά 90λεπτα είναι οξύμωρο για την ποιότητά της. Θα μπει με “γκάζι”στο ματς για να αποδείξει ότι είναι και πάλι αφεντικό της Bundesliga και προβλέπουμε χορταστικό ματς, όπως τα δύο τελευταία μεταξύ τους εκεί (5-1 & 1-6). Επιλογή το Goal/Goal & Over 3.5, σε απόδοση 2.17, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στα τρία τελευταία της Άιντραχτ.

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ
Ο Πανσερραϊκός πήρε βαθιά ανάσα με το διπλό στη Λαμία (1-2) και έδειξε ότι αδικούταν από τη μέχρι πρότινος βαθμολογική του συγκομιδή. Διαθέτει αρκετή ποιότητα, παίζει γρήγορα και το ματσάρισμα με τον ΟΦΗ βοηθά για να γίνει ανοιχτό ματς.

Το αήττητο σερί (3-2-0) των Κρητικών σταμάτησε την περασμένη Κυριακή από τον δυνατό Παναιτωλικό (1-2), αλλά το σερί σκοραρίσματος καλά κρατεί μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Opap Arena. Αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση 1.90 για δύο ομάδες που δεν παίζουν κυνικά, ενώ έχουν και παράδοση σε αμφίσκορα στις Σέρρες.

Έξτρα ποντάρισμα από το ΔΑΚ Σερρών το σκοράρισμα του Μπετανκόρ σε απόδοση 4.00. Ο Ισπανός στράικερ των γηπεδούχων είναι σε σούπερ φόρμα, βρήκε δίχτυα και στα τρία τελευταία παιχνίδια, έφτασε τα 4 γκολ στην σεζόν και είναι ο εκτελεστής των πέναλτι.

Μπράιτον – Τότεναμ
Χορταστικό αναμένεται το παιχνίδι στη νότια ακτή του νησιού με τον τρόπο που αγωνίζονται και οι δύο ομάδες κι ένας εκ των δημιουργικών πρωταγωνιστών αναμένεται να είναι ο Κουλουσέφσκι.

Ο Σουηδός έχει πλέον νέο ρόλο στο σύστημα του Ποστέκογλου, ως τρίτος στη μεσαία γραμμή και με αυτό τον ρόλο έκανε θράυση την περασμένη Κυριακή στο Old Trafford, με γκολ και 9 δημιουργημένες ευκαιρίες! Επιλογή το να γράψει γκολ ή ασίστ ο Κουλουσέφσκι σε απόδοση 2.30.

Καλλιθέα – Αστέρας
“Βασίλισσα” των ισοπαλιών η Καλλιθέα, το προηγούμενο Σάββατο στο Βόλο έφερε την 5η διαδοχική και την 6η στα 7 πρώτα ματς της σεζόν. Από 3/4 ισοπαλίες προέρχεται ο Αστέρας, ο οποίος ψάχνεται μετά την αλλαγή προπονητή και δεν αναμένεται να ρισκάρει. Αξίζει το ποντάρισμα στο “Χ” σε απόδοση 3.10.

Γκαζιαντέπ – Μπεσίκτας
Σε άσχημη κατάσταση η Γκαζιαντέπ, δίχως νίκη μετά την πρεμιέρα (0-1-4), δέχθηκε 3 γκολ στις τρεις τελευταίες της ήττες και σήμερα αναμένεται να παίξει σε χαμηλά μέτρα και με υψηλή ένταση για να περιορίσει την ποιοτικότερη Μπεσίκτας.

Θα γεμίσει η περιοχή της και οι φιλοξενούμενοι έχουν την τάση να κερδίζουν πέναλτι, συνέβη στα 3/4 τελευταία πρωταθληματικά παιχνίδια. Αυξάνουμε το ρίσκο ποντάροντας σε καταλογισμό πέναλτι & κόκκινης κάρτας σε απόδοση 8.25.

Παρολί
Τρεις επιλογές από Ιταλία & Ελλάδα, σε παρολί αξίας 5.36.

Πρώτη επιλογή το Goal/Goal (1.75) στο Μπολόνια – Πάρμα. Η Μπολόνια έζησε το όνειρο την Τετάρτη στο Άνφιλντ, όπου ήταν εξόχως ανταγωνιστική στην ήττα με 2-0. Εντός των συνόρων όμως ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί ανασταλτικά στο στυλ του κόουτς Ιταλιάνο, δέχθηκε γκολ και στα 6 πρώτα ματς της Serie A. Η Πάρμα είναι η χαρά του θεάματος, όλα τα πρωταθληματικά της παιχνίδια είχαν εκατέρωθεν γκολ, τα 5/6 έγιναν και over 2.5.

Δεύτερη επιλογή το 2 & Over 1.5 (1.80) στο Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ. Φιλότιμος ο Λεβαδειακός, αλλά ακόμη δεν έχει πετύχει νίκη στην επιστροφή του στην Super League και απέναντι σε πεισμωμένο ΠΑΟΚ δύσκολα θ’ αντέξει. Συνεχιζόμενη η γκίνια για την ομάδα του Λουτσέσκου, η αντίδραση είναι δεδομένη στη Λειβαδιά κι αν δεν σπάσει πάλι τα δοκάρια θα περάσει πειστικά.

Τρίτη επιλογή το Χ2 & Over 1.5 (1.70) στο Φιορεντίνα – Μίλαν. Μέτρια η εικόνα της νέας Φιορεντίνα με τον Παλαντίνο στον πάγκο, παρουσιάζεται αρκετά ευάλωτη ανασταλτικά και δύσκολα θα κρατήσει χαμηλά τη δημιουργία της Μίλαν. Οι “ροσσονέρι” έχουν γυρίσει το διακόπτη μετά τη νίκη στο ντέρμπι, ήταν καλή η εμφάνιση της Τρίτης στο Λεβερκούζεν και δει η αντίδραση μετά το 1-0.

Προγνωστικά Στοιχήματος
16:00 | Πανσερραϊκός – ΟΦΗ ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.90)

17:15 | Αλαβές – Μπαρσελόνα ➡ 2 & Over 2.5 (απόδοση 2.20)

18:30 | Άιντραχτ – Μπάγερν ➡ Goal/Goal & Over 3.5 (απόδοση 2.17)

Παρολί

16:00 | Μπολόνια – Πάρμα ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.75)

20:30 | Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 1.80)

21:45 | Φιορεντίνα – Μίλαν ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 1.70)

Χινάρι

17:00 | Καλλιθέα – Αστέρας Τρίπολης ➡ Χ (απόδοση 3.10)

Παίκτες

18:30 | Μπράιτον – Τότεναμ ➡ Κουλουσέφσκι γκολ ή ασίστ (απόδοση 2.30)

Σκόρερ

16:00 | Πανσερραϊκός – ΟΦΗ ➡ Μπετανκόρ να σκοράρει (απόδοση 4.00)

“Μπόμπα”

19:00 | Γκαζιαντέπ – Μπεσίκτας ➡ Πέναλτι & κόκκινη (απόδοση 8.25)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ