Η παράδοση λέει Μούρθια

Η παράδοση λέει Μούρθια

Καλημέρα σας. Η κακή άμυνα της Βίρτους εμφανίστηκε, όπως και το προβληματικό της πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά οι Ιταλοί σούταραν πολύ άσχημα. Έτσι παρά την ήττα τους με 76-67 από την Αναντολού Έφες, χθες στην Μπολόνια, δεν μπόρεσε να επιβεβαιωθεί στο έπακρο η επιλογή μας στο παμε στοιχημα, μια και το όριο των πόντων έμεινε κάτω από τους 160,5. Κάτι εντελώς φυσιολογικό, όταν οι γηπεδούχοι εκτελούν με κάτω από 40%.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Αφήνουμε την Ευρωλίγκα, που δε μας φέρθηκε όμορφα τις προηγούμενες ημέρες και πάμε στην Ισπανία.

Μούρθια – Μπιλμπάο Προγνωστικά

Δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν η Μούρθια, που μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες της. Η τελευταία ήταν το 103-97 από τη Μανίσασπορ, την Τετάρτη, εντός έδρας, στην παράταση (85-85 η κανονική διάρκεια), για το Basketball Champions League. Σε αυτό το ματς αναδείχθηκαν όλα τα αμυντικά της προβλήματα.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Μπιλμπάο είναι αήττητη και έρχεται από εξαιρετική εμφάνιση, κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο, στο 90-72 επί της Μπρεογάν, την Κυριακή, στη χώρα των Βάσκων. Το συγκρότημα του Χάουμε Πονσορνάου έχει καλό επιθετικό ρυθμό και πολυφωνία, οπότε έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει το σκορ. Πάντως, στα τέσσερα πιο πρόσφατα στη Μούρθια δεν έχει νίκη.

Πάνω στην αρνητική παράδοση της Μπιλμπάο θα πατήσουμε και θα κρατήσουμε την επικράτηση της γηπεδούχου, σε ένα παιχνίδι με υψηλό ρυθμό και σκορ. Για τους πιο συντηρητικούς η επιλογή του «άσου» συνδυάζεται με το Over 160,5 πόντοι (κοντά στο 2,00), για τους πιο τολμηρούς με το να σημειώσουν οι Βάσκοι τουλάχιστον 80 πόντους, κάτι που με βάση τα όσα μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής και οι δύο ομάδες, δεν είναι καθόλου απίθανο. Εμείς θα κρατήσουμε το δεύτερο, δηλαδή τη νίκη της Μούρθια και το Μπιλμπάο Over 79,5 πόντοι, στο εξαιρετικό 4,50! 

πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ