Παράδοση «νερατζούρο» και φθινοπωρινά «κεράσια»

Παράδοση «νερατζούρο» και φθινοπωρινά «κεράσια»

Εξαιρετικό το ζέσταμα της Παρασκευής, με +69 μονάδες έκλεισε η χθεσινή στήλη χάρη στο 1 & Over 2.5 της Νάπολι και το Χινάρι στο Ρίο Άβε – Φαμαλικάο.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Λέστερ – Μπόρνμουθ
Προβληματική στο δημιουργικό κομμάτι η Λέστερ, έχει καταγράψει τα λιγότερα σουτ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, τα 8 γκολ που έχει πετύχει είναι υπερβολικά για αυτά που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής και οι τρεις βαθμοί κολακευτικοί για την συνολική της εικόνα.

Πιο δεμένη, πιο ποιοτική ομάδα η Μπόρνμουθ, ανέκτησε αυτοπεποίθηση με την πειστική νίκη της Δευτέρας. Με ταχύτητα στην ανάπτυξή της, δείχνει ικανή να επιβάλλει τον ρυθμό της στο King Power και δικαίως προσφέρεται ως φαβορί. Αξίζει (ξανά) στοιχηματικής στήριξης το project του Ιραόλα, επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.18.

Έξτρα ποντάρισμα από το ματς το να σημειώσει γκολ ή ασίστ ο Σεμένιο σε απόδοση 2.37. Ο Γκανέζος εξτρέμ της Μπόρνμουθ σκόραρε για 3η φορά στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ τη Δευτέρα, επιβεβαιώνοντας το πόσο ποιοτικά εκτελεί και με τα δύο του πόδια. Τα 28 σουτ που έχει επιχειρήσει είναι #2 επίδοση στη λίγκα, πίσω μόνο από το Χάαλαντ, ενώ έχει τις περισσότερες ντρίμπλες (8) και τις περισσότερες επαφές στην αντίπαλη περιοχή (34) για την ομάδα του

Ίντερ – Τορίνο
H Ίντερ αντέδρασε πειστικά στην ήττα του derby della madonnina, πέρασε νικηφόρα από το Ούντινε (2-3) και την Τρίτη σκόρπισε τον Ερυθρό Αστέρα (4-0) με rotation από τον Ιντζάγκι.

Τρομερή η παράδοση που τρέχει απέναντι στην Τορίνο, την κέρδισε και στα 4 τελευταία της Serie A, ενώ στα 10 τελευταία μεταξύ τους έχει παραχωρήσει μόνο μία ισοπαλία (9-1-0). Σταθερά συμπλεγματική η “γκρανάτα” απέναντι στους “μεγάλους” της λίγκας εδώ και πολλά χρόνια, αλλά η φετινή της έκδοση είναι πιο αλέγρα, παίζει πιο ανοιχτά με το Βανόλι στον πάγκο. Γι αυτό και θα πάμε στο 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.97.

Παναιτωλικός – ΑΕΚ
Αρέσει η ομάδα του Αγρινίου στο ξεκίνημα της σεζόν, την Κυριακή έβγαλε διπλό με ανατροπή στο Ηράκλειο και ήταν εξόχως ανταγωνιστική σε Τούμπα και Φάληρο. Έχει καλές συνεργασίες η μεσαία γραμμή του Παναιτωλικού και θα βρει τις ευκαιρίες του απέναντι σε μία ΑΕΚ που ναι μεν πήρε πρωτοπορία στην Super League, αλλά το ότι έχει κρατήσει 4 σερί clean sheets είναι ποδοσφαιρικό παράδοξο. Απειλήθηκε σοβαρά και στη Λειβαδιά κι από τον Βόλο εντός έδρας και στη Λεωφόρο από την Καλλιθέα. Αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση 2.25.

Κασίμπασα – Μπόντρουμ
Με ακμαίο ηθικό από τα τελευταία αποτελέσματά τους και οι δύο ομάδες, η Κασίμπασα σόκαρε την Γαλατασαράι στο Αλί Σαμί Γιεν ισοφαρίζοντας από 3-0 σε 3-3 και θα μπει με φόρα στο ματς για να επιστρέψει στις νίκες.

Η νεοφώτιστη Μπόντρουμ ξεπερνά τις προσδοκίες με την αγωνιστική της εικόνα, προέρχεται από δύο κολλητές νίκες και ταξιδεύει στην Πόλη με θράσσος, σε ένα γήπεδο που ηττήθηκε 4-1 από την Εγιουπσπόρ τον Αύγουστο. Προβλέπουμε ξανά μεγάλο σκορ, επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Μπρέντφορντ – Γουλβς
Η Μπρέντφορντ σκοράρει με συνέπεια, ειδικά στο γήπεδό της, αλλά είναι σταθερά ανεπαρκής στη διαχείριση προβαδισμάτων και συνεχίζει να πορεύεται με αρκετές απουσίες. Η Γουλβς είναι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, αλλά της λείπει η ρέντα και η συνολική της εικόνα δεν είναι τόσο άσχημη όσο λέει το ρεκόρ της. Έχουν καλή παράδοση οι “λύκοι” στο συγκεκριμένο γήπεδο (3-2-0 σερί) και διαθέτουν τον χαρακτήρα για να αντιδράσουν. Θα πάρουμε ρίσκο με το 2 & Goal/Goal σε απόδοση 6.00.

Παρολί
Τρεις επιλογές από Premier & Super League, σε παρολί αξίας 5.20.

Πρώτη επιλογή το 1 & Over 2.5 (1.70) στο Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ. Η Μαν. Σίτι ξεμπούκωσε στην Μπρατισλάβα, σήμερα αναμένεται και πρωταθληματική αντίδραση μετά τις δύο κολλητές απώλειες που την έριξαν από την κορυφή. Τρομερή η παράδοσή της απέναντι στη Φούλαμ (16 σερί νίκες) και του Γκουαρδιόλα απέναντι στον Σίλβα (13 σερί νίκες).

Δεύτερη επιλογή το Over 2 ασιατικό (1.67) στο Ατρόμητος – Βόλος. Το νικηφόρο σερί του Ατρόμητου σταμάτησε στο “Καραϊσκάκης”, όπου η ομάδα του Γκαρσία δεν κρύφτηκε. Σκόραρε σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια και θα μπει στο σημερινό ματς με νοοτροπία αφεντικού, θα ρισκάρει για το “τρίποντο”. Ο Βόλος άρεσε στο ντεμπούτο του κόουτς Πουρσαϊτίδη και διαθέτει την ποιότητα για να συμβάλλει σε μεγάλο σκορ.

Τρίτη επιλογή ο άσος του Άρη με -1 ασιατικό χάντικαπ (1.83) απέναντι στη Λαμία. Ενθουσιώδες το κλίμα στο στρατόπεδο του Άρη μετά τις δύο κολλητές νίκες στα ντέρμπι, το εμπόδιο της Λαμίας μοιάζει πολύ χαμηλό για το μομέντουμ που κουβαλάει και την ποιότητα που έχει φανερώσει μεσοεπιθετικά. Η Λαμία είναι η χειρότερη ομάδα της λίγκας, έχει πάρει πολλά περισσότερα απ’ όσα άξιζε αγωνιστικά.

Προγνωστικά Στοιχήματος
13:30 | Κασίμπασα – Μπόντρουμ ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.95)

17:00 | Λέστερ – Μπόρνμουθ ➡ 2 (απόδοση 2.18)

19:30 | Παναιτωλικός – ΑΕΚ ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.25)

21:45 | Ίντερ – Τορίνο ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 1.97)

Παρολί

17:00 | Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 1.70)

18:30 | Ατρόμητος – Βόλος ➡ Over 2 ασιατικό (απόδοση 1.67)

20:00 | Άρης – Λαμία ➡ Άρης -1 ασιατικό (απόδοση 1.83)

Παίκτες

17:00 | Λέστερ – Μπόρνμουθ ➡ Σεμένιο γκολ ή ασίστ (απόδοση 2.37)

Σκόρερ

17:00 | Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ ➡ Φόντεν να σκοράρει (απόδοση 2.62)

“Μπόμπα”

17:00 | Μπρέντφορντ – Γουλβς ➡ 2 & Goal/Goal (απόδοση 6.00)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ