Γκολ στη Μασσαλία

Γκολ στη Μασσαλία

Τα προγνωστικά στοιχήματος του Ηρακλή Αντύπα από το πρόγραμμα της Παρασκευής 04/10!

Το ευρωπαϊκό τριήμερο αποτελεί παρελθόν και θέλω να ελπίζω ότι πήγατε καλά, έστω και αν υπήρξαν δυνατά φαβορί που στράβωσαν. Στα χθεσινά, η στήλη την πάτησε από τις ελληνικές ομάδες, μιας και Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κατάφεραν να μην κερδίσουν Μπόρατς και Στεάουα Βουκουρεστίου.

Αντιθέτως, το στοίχημα στην ματσάρα της Πόρτο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μας δικαίωσε, αλλά τι να το κάνεις. Πάμε στα σημερινά. Το κουπόνι έχει αρκετά παιχνίδια και η στήλη θα ασχοληθεί με τρία, ελπίζοντας να πάει το πρώτο ταμείο του μήνα.

Βέιλε – Άαλμποργκ προγνωστικά

Ούτε και ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της Βέιλε δεν θα περίμενε ότι η ομάδα του, θα ξεκινούσε τη σεζόν και δεν θα είχε σταυρώσει πόντο! Δέκα ματς, ισάριθμες ήττες και καλά τα ψέματα πρέπει να συμβούν πράματα και θάματα για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Προσωπικά δεν το βλέπω, αλλά τα δύο τελευταία της ματς τα πάλεψε. Ηττήθηκε με 2-1 και ψάχνει απεγνωσμένα ένα καλό αποτέλεσμα. Κόντρα στην Άαλμποργκ θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορεί κάποιος να στηριχθεί και να ποντάρει πάνω της. Οι φιλοξενούμενοι επίσης έχουν στόχο την παραμονή, αλλά μιλάμε για ομάδα που μετρά τέσσερις νίκες και δεν έχει φέρει ισοπαλία!

Στα παιχνίδια και των δύο ομάδων μπαίνουν αρκετά γκολ και για αυτό θα προτιμήσω το over 2,5 σε απόδοση 1,75.

Ρόντα – Εξέλσιορ προγνωστικά

Στην 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με Ντεν Μπος και Χέλμοντ βρίσκεται η Εξέλσιορ. Στηρίζεται στην εξαιρετική της επιθετική γραμμή. Σκοράρει με ευκολία και είναι χαρακτηριστικό, ότι στα πέντε τελευταία της ματς (όπου μετρά μόνο νίκες…) έχει σημειώσει 18 γκολ!

Σήμερα, δοκιμάζεται στην έδρα της Ρόντα, η οποία συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς ήττα και στηρίζεται στην άμυνά της. Σε αυτά τα ματς, δέχθηκε γκολ, μόλις μια φορά, αλλά τώρα έχει απέναντί της, μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Θα αγοράσω το Χ2 μαζί με το over 2,5 σε απόδοση 2,25. Και θα ποντάρω με αυτόν τον τρόπο, λόγω της επιθετικής γραμμής των φιλοξενούμενων…

Μαρσέιγ – Ανζέ προγνωστικά

Εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες για τις δύο ομάδες. Η Ανζέ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και το μόνο που έχει να επιδείξει μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές είναι δύο ισοπαλίες. Ωστόσο, τα δύο αυτά ποντάκια τα μάζεψε στα τρία τελευταία παιχνίδια, κάτι που δείχνει ότι κάπως βελτιώθηκε η απόδοσή της.

Η Μαρσέιγ είναι άλλο… level και βρίσκεται τρεις πόντους μακριά από την κορυφή. Και αυτό συνέβη λόγω της ήττας στο Στρασβούργο, την προηγούμενη αγωνιστική. Τεράστιο φαβορί για τη νίκη είναι οι γηπεδούχοι, αλλά η απόδοση στη νίκη της είναι μικρή. Για αυτό θα ρισκάρω και θα ποντάρω στο over 3,5 σε απόδοση 2,27.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ