Με την Μπαρτσελόνα στο 3,40

Καλημέρα σας. Τρίτο σερί ταμείο για τη στήλη, καθώς ο Άρης αν και ήταν πολύ ανταγωνιστικός ηττήθηκε από την Τουρκ Τέλεκομ με 68-63, την Τετάρτη, στο Αλεξάνδρειο. Έτσι επιβεβαιώθηκε η επιλογή μας στο παμε στοιχημα με την επικράτηση των φιλοξενούμενων και το Under 160,5 πόντοι.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Θα ανέβουμε ένα σκαλοπάτι και από το EuroCup θα πάμε στην Ευρωλίγκα, που έχει πρεμιέρα απόψε.

Ζάλγκιρις Κάουνας – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Σημαντικές απώλειες είχε η Ζάλγκιρις που έχασε τους Κίναν Έβανς, Ρόλαντς Σμιτς και Κεβάριους Χέις, τους οποίους θα προσπαθήσουν να αντικαταστήσουν οι Τάιρον Ουάλας, Ίγκνας Μπραζντέικις, Σιλβέν Φρανσίσκο, Ντεϊβίντας Σιρβίντις, Άλεν Σμάιλαγκις και Μπράιαν Ντάνστον. Το ρόστερ γέμισε, αλλά το ερωτηματικό είναι αν η ποιότητα θα παραμείνει η ίδια για τους Λιθουανούς, που θα στηριχθούν και φέτος στην πολύ καυτή τους έδρα. Η εκκίνησή τους είναι πολλά υποσχόμενη, με τρία στα τρία στις εγχώριες διοργανώσεις.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα εγκατέλειψε το… πείραμα Ρότζερ Γκριμάου και έδωσε τα κλειδιά της ομάδας στον Ζοάν Πεναρόγια, που θέλει να παρουσιάσει ένα ελκυστικό σύνολο. Η πρώτη εικόνα της στο πρωτάθλημα, μετά την… καθιερωμένη ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο Σούπερ Καπ της Ισπανίας, ήταν θετική, με το 91-65 επί της Γρανάδα. Οι Καταλανοί περιμένουν πολλά από τον Μπίλι Ερνανγκόμεθ, ενώ η ενίσχυσή τους κρίνεται σημαντική με τους Κέβιν Πάντερ, Τζάστιν Άντερσον, Τζιμέζι Μέτου, Γιουσουφά Φαλ και Χουάν Νούνιεθ.

Θα συνταχθούμε με την παράδοση που θέλει την Μπάρτσα να μετρά έξι διαδοχικές νίκες κόντρα στη Ζάλγκιρις ανεξαρτήτως έδρας και μόνο σε μία εξ αυτών να έχει μείνει κάτω από τους 85 πόντους. Αν σε αυτή προσθέσουμε και το Over 160,5 πόντοι, θα πάρουμε μία πολύ καλή απόδοση, στο 3,40. 

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από