Θα την πληρώσουν οι Ρουμάνοι

Θα την πληρώσουν οι Ρουμάνοι

Άσχημη στοιχηματικά και η δεύτερη βραδιά Champions League, στις -72 μονάδες έκλεισε η χθεσινή στήλη αφού η Μπάγερν παρουσιάστηκε μπλαζέ στο Μπέρμιγχαμ κι έχασε για πρώτη φορά σε φάση ομίλων από το 2017! Ξανά από τον Έμερι.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Στο Άνφιλντ είχαμε γκίνια για να χαθεί το Goal/Goal, αφού η Μπολόνια ήταν αρκετά ζωηρή, με 12 σουτ και 2 δοκάρια, ενώ το Χινάρι στη Λισαβόνα πήγε άπατο με την Μπενφίκα να θριαμβεύει επί της Ατλέτικο. Μόνο το απογευματικό G/G & Over 2.5 στη Χιρόνα πλήρωσε από το 33′.

Στις 19:45 (εκτάκτως σήμερα) έχουμε το ραντεβού στο Youtube του Betarades.gr με τον Χρήστο Ραγκάτση που ντεφορμαρίστηκε.

ΠΑΟΚ – Στεάουα
Ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά δημιουργικός στα απαιτητικά παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, αλλά του έλειψε η αποτελεσματικότητα, κυρίως στα δυνατά πρώτα ημίχρονα των ντέρμπι. Θέμα λεπτομερειών το ότι έμεινε στο μηδέν στα δύο πρόσφατα ματς της Τούμπας, έλειψε η καλή τελική επιλογή/εκτέλεση.

Η Στεάουα δεν πείθει ότι μπορεί περιορίσει τις ευκαιρίες του πρωταθλητή Ελλάδος, δεν την έβγαλε ακίνδυνα την πρεμιέρα απέναντι στην πλέον αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης, Ρίγας Σκόλα. Ευάλωτη παρουσιάζεται και στο πρωτάθλημα, όπου είναι 9η με ρεκόρ 3-4-3 και 13 γκολ παθητικό. Θέμα χρόνου να ξεσπάσει η επίθεση του Λουτσέσκου, μπορεί να την πληρώσουν οι συμπατριώτες του. Επιλογή το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.05.

Έξτρα ποντάρισμα από την Τούμπα το να σκοράρει ο Κωνσταντέλιας σε απόδοση 3.75. Με το σκεπτικό ότι θα υπάρξει εξισορρόπηση της επιθετικής “γκίνιας” του ΠΑΟΚ, θα ποντάρουμε ότι αυτό θα συνοδευτεί με δικαίωση του “Ντέλια” για τις πολύ δραστήριες εμφανίσεις του, οι οποίες συνοδεύτηκαν από μεγάλες χαμένες ευκαιρίες. Είναι “ζεστός”, βρίσκεται μέσα στις φάσεις.

Μπεσίκτας – Άιντραχτ
Εντός των συνόρων η Μπεσίκτας τα πάει περίφημα με τον Φαν Μπρόνκχορστ πλέον στα ηνία, τη Δευτέρα πέρασε νικηφόρα από την Καισάρεια για να πάει στο 6-1-0 το πρωταθληματικό ρεκόρ. Στην πρεμιέρα του Άμστερνταμ όμως έδειξε ότι για το υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο δεν είναι ακόμα έτοιμη. Ταπεινώθηκε από τον Άγιαξ, το 4-0 κολακεύει την ίδια.

Η Άιντραχτ έχει μπει εξαιρετικά στην Bundesliga, με τέσσερις σερί νίκες μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Ντόρτμουντ (2-0), σε όλες σκόραρε 2+ φορές με Μαρμούς, Εκιτικέ σε οίστρο. Ταξιδεύει πεισμωμένη στην Πόλη μετά την απώλεια δύο βαθμών στην πρεμιέρα του Europa League, όπου ισοφαρίστηκε από την Πλζεν με δύο γκολ στο φινάλε (από 3-1 σε 3-3). Πιο σύγχρονη ομάδα η Άιντραχτ, επιλογή το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.82.

Έξτρα ποντάρισμα και στο Βόσπορο με το σκοράρισμα του Εκιτικέ σε απόδοση 3.00. Ξεκουράστηκε ο Γάλλος φορ στο κυριακάτικο παιχνίδι της Άιντραχτ, θα είναι “φρέσκος”, προερχόμενο από γεμάτες εμφανίσεις με 4 γκολ στην σεζόν. Ευάλωτο το νεο-σχηματισμένο δίδυμο στόπερ της Μπεσίκτας.

Φερεντσβάρος – Τότεναμ
Η Φερεντσβάρος υστερεί ποιοτικά στο ζευγάρι, αλλά στο γήπεδό της μπορεί να γίνει αρκετά απειλητική και η Τότεναμ κάθε άλλο παρά ασφάλεια βγάζει στο ανασταλτικό κομμάτι με τον αλέγρο τρόπο που αγωνίζεται, με την άμυνά της πολύ ψηλά στο γήπεδο.

Δημιουργικά όμως η ομάδα του Ποστέκογλου είναι σε καλό μομέντουμ κι ασχέτως του rotation που μπορεί να γίνει θα έχει το πάνω χέρι στη Βουδαπέστη. Προέρχεται από “καρέ” νικών με 11 γκολ ενεργητικό. Αξιόλογο το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

ΛΑΣΚ – Τζουργκάρντεν
Το σημερινό ποντάρισμα ρίσκου έρχεται από το μοναδικό ματς Conference League της στήλης.

Η ΛΑΣΚ δεν έχει μπει καλά στην σεζόν, αποκλείστηκε από την Στεάουα στα προκριματικά του Europa League. Πήρε μόλις 7 βαθμούς από τα 8 πρώτα ματς της αυστριακής Bundesliga και στα εντός έδρας γνώρισε 3/4 ήττες με 10 γκολ παθητικό.

Η Τζουργκάρντεν χρειάστηκε να κάνει τρεις προκρίσεις για να βρεθεί στο League Phase, τελευταία αυτή επί της Μάριμπορ με δύο νίκες. Εντός των συνόρων φαίνεται πως θα συμβιβαστεί με τον στόχο να διατηρήσει τη 2η θέση στην Allsvenskan αφού έχασε 5 πόντους στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Παρότι είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας (8-1-4). Μοιάζει υψηλό το 5.25 στο διπλό με βάση τη δυναμική των δύο ομάδων.

Παρολί
Τρεις επιλογές από Europa League σε παρολί αξίας 4.44.

Πρώτη επιλογή το Over 2.5 (1.65) στο Χοφενχάιμ – Ντινάμο Κιέβου. Αποτύπωμα της αγωνιστικής της ταυτότητας η ανατροπή του Σάββατου για την Χοφενχάιμ. Το 3-0 του 12ου λεπτού έγινε 3-4 στο 49′ από την Βέρντερ! Δεν υπήρξε παιχνίδι φέτος που να μην δεχθεί 2 γκολ και στην ευρωπαϊκή της πρεμιέρα ήταν πλασματικό το 1-1 στην έδρα της Μίντιλαντ (2.23 – 1.48 xGoals). Η Ντινάμο έδειξε αρκετά ευάλωτη στο 0-3 της πρεμιέρας από τη Λάτσιο, αλλά από τα καλοκαιρινά προκριματικά έχει παρουσιάσει καλό πρόσωπο.

Δεύτερη επιλογή το 1Χ & Over 1.5 (1.61) στο Σλάβια Πράγας – Άγιαξ. Η Σλάβια αδικείται που παίζει στο Europa League, την Λιλ που χθες θριάμβευσε επί της Ρεάλ την εξέθεσε στην ρεβάνς της Πράγας (2-1), αλλά αποκλείστηκε λόγω ατυχίας. Η μοναδική ήττα της σεζόν στη Γαλλία (2-0) ήρθε ενδιάμεσα σε 12 σερί νίκες για τους Τσέχους, στις 10 εξ αυτών σκόραραν 2+ φορές. Επειδή όμως ο Άγιαξ δείχνει να βρίσκει πατήματα, με αποκορύφωμα το πειστικό 4-0 επί της Μπεσίκτας, θα πάρουμε κάλυψη στο ποντάρισμα της έδρας.

Τρίτη επιλογή το Over 2.5 (1.67) στο Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Μπόντο/Γκλιμτ. Οι Βέλγοι ξεμπούκωσαν την Κυριακή επί της Κορτράικ (3-0) μετά από 4 σερί στείρα παιχνίδια, στα οποία είχαν πολλές ευκαιρίες. Το ίδιο έγινε και στην έδρα της Φενέρ (2-1) πριν μία εβδομάδα. Πιθανώς να λυθούν με τη νίκη και η Μπόντο/Γκλιμτ προσφέρεται για γρήγορο παιχνίδι.

Προγνωστικά Στοιχήματος
19:45 | Φερεντσβάρος – Τότεναμ ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.05)

22:00 | ΠΑΟΚ – Στεάουα ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 2.00)

22:00 | Μπεσίκτας – Άιντραχτ ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 1.82)

Παρολί

19:45 | Χοφενχάιμ – Ντινάμο Κιέβου ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.65)

19:45 | Σλάβια Πράγας – Άγιαξ ➡ 1Χ & Over 1.5 (απόδοση 1.61)

22:00 | Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Μπόντο/Γκλιμτ ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.67)

Σκόρερς

22:00 | ΠΑΟΚ – Στεάουα ➡ Κωνσταντέλιας να σκοράρει (απόδοση 3.75)

22:00 | Μπεσίκτας – Άιντραχτ ➡ Εκιτικέ να σκοράρει (απόδοση 3.00)

“Μπόμπα”

22:00 | ΛΑΣΚ – Τζουργκάρντεν ➡ 2 (απόδοση 5.25)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ