Προκλητική η απόδοση της Γιουβέντους

Προκλητική η απόδοση της Γιουβέντους

Τα προγνωστικά στοίχημα που ξεχώρισε ο Ηρακλής Αντύπας από το κουπόνι της Τετάρτης 02/10!

Αρκετά γκολ μπήκαν στο χθεσινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά η στήλη δικαιώθηκε μόνο στο Ντόρτμουντ-Σέλτικ όπου το γκολ-γκολ και όβερ 3.5 ήρθε από το 10λεπτο. Η Παρί δεν μπόρεσε να βάλει ένα γκολ στην Άρσεναλ για να περάσει το ίδιο ακριβώς στοίχημα και το Αϊντχόβεν-Σπόρτινγκ έμεινε στο 1-1.

Και σήμερα το πρόγραμμα είναι γεμάτο φυσικά με παιχνίδια από το Τσάμπιονς Λιγκ και πάμε αμέσως να δούμε τα τρία ματς με τα οποία θα ασχοληθούμε.

Λειψία – Γιουβέντους προγνωστικά

Δεν σας κρύβω ότι μου κάνει τρομερή εντύπωση η απόδοση της Γιουβέντους. Τη συναντάμε σε απόδοση μεγαλύτερη του 3 και κακά τα ψέματα είναι προκλητικές. Ναι δέχομαι ότι η Λειψία είναι στην 3η θέση στη Γερμανία αλλά η Γιουβέντους βγάζει μια σοβαρότητα, δεν έχει ηττηθεί φέτος, είναι 2η στην Ιταλία και ξεκίνησε με το δεξί στο Τσάμπιονς Λιγκ με εύκολη νίκη επί της Αϊντχόφεν. Με γαργαλάει το διπλό αλλά θα πάρω το Χ2 και όβερ 1.5 σε απόδοση 2.18.

Στουρμ Γκρατς – Μπριζ προγνωστικά

Ο κακός χαμός γίνεται στα παιχνίδια της Στουρμ αφού μετρά 8 σερί όβερ 2.5 και τα 7 συνδυάστηκαν και με γκολ-γκολ. Η Μπριζ επίσης μετράει 6 όβερ στα 7 τελευταία της παιχνίδια και εκτιμώ ότι δύσκολα θα δούμε ένα σβηστό παιχνίδι. Και οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Αυστριακοί ηττήθηκαν εκτός από την Μπρεστ και οι Βέλγοι γονάτισαν στο τέλος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ. Θα ποντάρουμε στο συνδυαστικό γκολ-γκολ και όβερ 2.5 σε απόδοση 1.80.

Μπενφίκα – Ατλέτικο Μαδρίτης προγνωστικά

Τα πάνω της και μάλιστα για τα καλά έχει πάρει η Μπενφίκα μετά την ήττα από τη Φαμαλικάο μετρά έξι νίκες και μια ισοπαλία. Μάλιστα, οι πέντε από τις έξι νίκες συνοδεύτηκαν με όβερ. Σήμερα βέβαια έχει πολύ δύσκολη αποστολή γιατί υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μια ομάδα η οποία δεν έχει γνωρίσει την ήττα σε όλα της τα φετινά παιχνίδια. Δύσκολο σε πρόβλεψη παιχνίδι για αυτό θα αγοράσω στο 1.65 το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες. Το γκολ-γκολ το θεωρώ ιδιαίτερα πιθανό αν και θα ήθελα την απόδοση και λίγο μεγαλύτερη.

πηγή:  

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ