Περνούν ερπύστριες από το Μπέρμιγχαμ

Άστοχες οι χθεσινές επιλογές μας σε Λονδίνο & Λεβερκούζεν, η Παρί πλήρωσε τις στιγμές για να χαθεί το Χ2 και στην BayArena το σκορ έμεινε χαμηλά για να χαθεί το G/G & Over 3.5

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Πλήρωσε όμως το σκοράρισμα του Γκιρασί στην 7αρα της Ντόρτμουντ και οι ζημιές περιορίστηκαν στις -33 μονάδες.

Στις 20:45 έχουμε το καθιερωμένο ραντεβού με Χρήστο Ραγκάτση στο Youtube του Betarades.gr.

Άστον Βίλα – Μπάγερν
H Άστον Βίλα έκανε δυναμική πρεμιέρα στο Champions League, φτωχό το 0-3 στην Βέρνη για την κυριαρχική εικόνα που είχε η ομάδα του Έμερι. Ακολούθησαν τρια παιχνίδια εντός συνόρων στα οποία δεν έπεισαν οι “villans”. Είχαν “νεκρά” διαστήματα και στην ανατροπή με τη Γουλβς (3-1 εντός) και στο Λιγκ Καπ με τη Γουίκομ (1-2) και στην κυριακάτικη ισοπαλία με την Ίπσουιτς (2-2), η οποία συνολικά ήταν καλύτερη.

Τέτοια “νεκρά” διαστήματα δεν επιτρέπονται απόψε απέναντι στην Μπάγερν, η οποία τρόμαξε την Ευρώπη με την εμφάνιση του Σαββάτου. Το πρέσινγκ του Κομπανί ήταν ασφυκτικό απέναντι στη Λεβερκούζεν, δεν της επέτρεψε ούτε μία επίθεση της προκοπής, κράτησε μία από τις πλέον παραγωγικές ομάδες του πλανήτη σε 2 τελικές και 0.06 xGoals!

Πριν από τη μάχη τίτλου και στην επιστροφή από τη διακοπή οι Βαυαροί πέτυχαν 3/3 νίκες με 20 γκολ ενεργητικό, με την 4αδα Ολίσε, Μουσιάλα, Γκνάμπρι, Κέιν να χτίζει αυτοματισμούς. Η Μπάγερν δείχνει να έχει επιστρέψει στο επιβλητικό status των προηγούμενων ετών, που σαν “πάντσερ” περνούσε από πάνω τους αντιπάλους. Προβλέπουμε βαυαρικές “ερπύστριες” στο Μπέρμιγχαμ, επιλογή το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.97.

Έξτρα ποντάρισμα στο Villa Park το να γράψει γκολ ή ασίστ ο Ολίσε, σε απόδοση 2.25. Ο Γάλλος εξτρέμ της Μπάγερν έχει κουμπώσει άμεσα στο σύστημα του Κομπανί και κάνει “παπάδες”. Πριν το ματς με τη Λεβερκούζεν είχε 5 γκολ και 3 ασίστ σε τρία σερί ματς και το σημερινό περιβάλλον το ξέρει καλά από τη θητεία του στην Κρίσταλ Πάλας.

Λίβερπουλ – Μπολόνια
Η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε την τρομερή παράδοση απέναντι στη Γουλβς (1-2) το Σάββατο, πέτυχε 4η διαδοχική νίκη κι έπιασε κορυφή στην Πρέμιερ Λιγκ. Η αμυντική λειτουργία όμως έκανε “νερά” στην επιστροφή από τη διακοπή, δέχθηκε γκολ στα 4/5 ματς μετά απ’ αυτήν και στο ένα που κράτησε ανέπαφη εστία η Μπόρνμουθ έκανε ρεκόρ τελικών προσπαθειών (19) για φιλοξενούμενο στο Άνφιλντ.

Η πρωτάρα Μπολόνια πηγαίνει δίχως πίεση αποτελέσματος στο Λίβερπουλ και ο κόουτς Ιταλιάνο δεν συνηθίζει να παίζει “ταμπούρι” ακόμα και σε δύσκολες έδρες. Θα βρει χώρους να τρέξει και με το νεοφερμένο στράικερ Κάστρο να είναι σε εκτελεστικό οίστρο μπορεί να βρει ένα γκολ. Όπως στα 5/6 τελευταία παιχνίδια ιταλικών ομάδων στο Άνφιλντ. Αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Χιρόνα – Φέγενορντ
Ντεφορμέ η Χιρόνα, δεν έχει καταφέρει να καλύψει τα κενά από τις μεταγραφικές απώλειες του καλοκαιριού, συμπλήρωσε 5 ματς δίχως νίκη (0-2-3), αλλά στην πρεμιέρα του Champions League ήταν εξόχως ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο στο Παρίσι (1-0).

Η Φέγενορντ ταπεινώθηκε στην πρεμιέρα από τη Λεβερκούζεν (0-4), αλλά μέχρι να δεχθεί το δεύτερο γκολ ήταν αρκετά ζωηρή επιθετικά. Στα 10 τελευταία ταξίδια της για το Champions League μετρά ισάριθμες ήττες, με τελευταίο διπλό αυτό στο Νιουκάστλ το 2002. Στα 6/8 τελευταία ταξίδια της επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal & Over 2.5, το οποίο είναι η επιλογή μας στο “Μοντιλίβι” σε απόδοση 1.93. Φύσει επιθετικές ομάδες αμφότερες, δεν θα συμβιβαστούν με την ισοπαλία.

Μπενφίκα – Ατλέτικο Μαδρίτης
Θεραπευτική η αλλαγή προπονητή στην Μπενφίκα, ο Μπρούνο Λαζ επέστρεψε στη Λισαβόνα μέσα στη διακοπή και οδήγησε τους “αετούς” σε 4/4 νίκες με 14 γκολ ενεργητικό. Το διπλό της πρεμιέρας στο Βελιγράδι επιτρέπει στους “ενκαρνάδος” να παίξουν και για το Χ απόψε.

Δεν θα πεί όχι σε έναν πόντο στο “Ντα Λουζ” ούτε ο Σιμεόνε, με την ομάδα του να κουβαλάει κούραση από το κυριακάτικο ντέρμπι με την Ρεάλ (1-1), το οποίο ήταν το 5ο μέσα σε 14 ημέρες! Θα πάμε στην ισοπαλία, σε απόδοση 3.55.

Προγνωστικά Στοιχήματος
19:45 | Χιρόνα – Φέγενορντ ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.93)

22:00 | Άστον Βίλα – Μπάγερν Μονάχου ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 1.97)

22:00 | Λίβερπουλ – Μπολόνια ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.05)

22:00 | Μπενφίκα – Ατλέτικο Μαδρίτης ➡ Χ (απόδοση 3.55)

Παίκτες

22:00 | Άστον Βίλα – Μπάγερν Μονάχου ➡ Ολίσε γκολ ή ασίστ (απόδοση 2.25)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από