Τρία βραδινά συνδυαστικά στοιχήματα

Τρία βραδινά συνδυαστικά στοιχήματα

Οι στοιχηματικές προτάσεις που ξεχώρισε ο Ηρακλής Αντύπας από το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τρίτης 01/10!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας…

Καλημέρα φίλοι μου. Με το… δεξί μπήκε η εβδομάδα για τη στήλη και έστω και στην τελευταία του μέρα, ο Σεπτέμβριος μας χαμογέλασε. Το παρολί, με συνολική απόδοση 6,6 πέρασε και επιστρέψαμε στις επιτυχίες.

Και μάλιστα, αυτό συνέβη σχετικά εύκολα. Το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 στο Ντόρτζελαντ – Μπρόντμπι έγινε στο 21’ (!), η Μπεσίκτας κέρδισε με 3-0 (όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο) και το over 3,5 στο παιχνίδι Αϊντχόφεν Β’ – Χέλμοντ , έγινε στο 58’ με το σκορ στο 15’ να είναι 0-3…

Με ανεβασμένη ψυχολογία, πάμε στα σημερινά ματς, όπου το κουπόνι είναι τεράστιο. Υπάρχουν ματσάρες για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και εμβόλιμη αγωνιστική στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Άρσεναλ – Παρί προγνωστικά

Θα μου προκαλέσει τεράστια έκπληξη εάν δεν μπουν γκολ στο Άρσεναλ – Παρί και δούμε… σούπα. Δε το νομίζω. Οι «κανονιέρηδες» και φέτος έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και στα τρία τελευταία τους ματς, εμφανίστηκε το goal/goal & over 3,5!

Στην πρεμιέρα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, πήραν την ισοπαλία στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα με 0-0 και δε γίνεται πάλι στο σεντόνι το ματς τους να μείνει στο μηδέν…

Η Παρί έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν. Στο πρωτάθλημα μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία, ενώ και στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε με το… δεξί, αφού έστω και δύσκολα κέρδισε τη Τζιρόνα με 1-0.

Θα ποντάρω στο goal/goal & over 2,5σε απόδοση 2,10.

Ντόρτμουντ – Σέλτικ προγνωστικά

Αν μη τι άλλο οι δύο ομάδες σκοράρουν με τέτοια ευκολία, σαν να πηγαίνει κάποιος να βάλει ένα ποτήρι νερό, όπως είχε πει και ο Βασίλης Τσιάρτας…

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η Ντόρτμουντ στα τέσσερα τελευταία της μας, σημείωσε 16 γκολ και η Σέλτικ 18! Στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά. Οι Γερμανοί πέρασαν με 3-0 από την έδρα της Μπριζ, ενώ οι Σκωτσέζοι διέλυσαν με 5-1 τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Είναι αυτονόητο, ότι στο μεταξύ τους ματς, περιμένουμε γκολ. Αρκετά γκολ και θα αγοράσω σε απόδοση 1,91 το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ.

Αϊντχόφεν – Σπόρτινγκ προγνωστικά

Την Σπόρτινγκ την έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Και πώς να μην την έχω, όταν μιλάμε για ομάδα που μετρά επτά νίκες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος και ξεκίνησε με τρίποντο και τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ (2-0 τη Λιλ). Μόνο στο Σούπερ Καπ, στο πρώτο ματς της σεζόν ηττήθηκε από την Πόρτο και η ήττα ήρθε στη διαδικασία των πέναλτι.

Καλά τα πηγαίνει και η Αϊντχόφεν, που και πάλι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επίσης μετρά επτά νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά στην ευρωπαϊκή της πρεμιέρα, ηττήθηκε με 3-1 από τη Γιουβέντους. Και εδώ η επιλογή μου θα είναι το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1,75.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

22:00 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΠΑΡΙ: G/G & Over 2,5 (2,10)

22:00 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΣΕΛΤΙΚ: G/G & Over 2,5 (1,91)

22:00 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: G/G & Over 2,5 (1,75)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ