Αντίδραση για Μπεσίκτας

Αντίδραση για Μπεσίκτας

Τα προγνωστικά στοιχήματος του Ηρακλή Αντύπα από το κουπόνι της Δευτέρας 30/09!

Καλημέρα φίλοι μου. Πέρασε ένα καταστροφικό Σαββατοκύριακο για τη στήλη, το οποίο θα προσπαθήσω να το ξεχάσω όσο γρηγορότερα γίνεται. Ειδικά χθες, δεν πέρασε καμία από την πρόβλεψη και ελπίζω σήμερα που ξεκινά μια νέα εβδομάδα, να γυρίσει επιτέλους ο τροχός.

Το κουπόνι είναι μικρό, αλλά υπάρχουν επιλογές και από πρωταθλήματα που συχνά ασχολείται η στήλη. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.

Νόρντζελαντ – Μπρόντμπι προγνωστικά

Αν μη τι άλλο μιλάμε για ομάδες που σκοράρουν, αλλά και δέχονται με ευκολία γκολ. Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι γηπεδούχοι μετρούν έξι σερί goal/goal και τα πέντε τελευταία τα συνδύασαν και με over 2.5.

Η Μπρόντμπι που διαθέτει ποιοτικότερη ομάδα και έχει βλέψεις ακόμα και για κατάκτηση του τίτλου (έστω και αν απέχει από την κορυφή εννέα βαθμούς), μετρά τέσσερα over 3,5 στα πέντε τελευταία της ματς και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Δύσκολα το σημερινό παιχνίδι δεν θα αποκτήσει ρυθμό και για αυτό θα ποντάρω στο συνδυαστικό goal/goal & over 2,5, σε απόδοση 1,75.

Καϊσέρισπορ – Μπεσίκτας προγνωστικά

Η Μπεσίκτας μπορεί να απέχει έξι βαθμούς από την κορυφή, αλλά έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Το ένα είναι το σημερινό, κόντρα στην Καϊσέρισπορ (εκτός έδρας). Και είναι αυτονόητο, ότι θέλει τη νίκη για μειώσει στους τρεις βαθμούς την διαφορά από την πρωτοπόρο Γαλατά και να πιάσει στην 2η θέση τη Φενέρ.

Η Μπεσίκτας απογοήτευσε στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ, μιας και ηττήθηκε με 4-0 στην Ολλανδία από τον Άγιαξ.Θέλει να βγάλει αντίδραση και μπορεί να τα καταφέρει, μιας και οι γηπεδούχοι δεν έχουν να επιδείξουν κάτι το ιδιαίτερο. Θα αγοράσω τη νίκη της Μπεσίκτας σε απόδοση 1,70.

Αϊντχόφεν Β’ – Χέλμοντ προγνωστικά

Η Χέλμοντ αν κερδίσει σήμερα θα πιάσει στην κορυφή Εξέλσιορ και Ντεν Μπος και θα δώσει συνέχεια στην καλή της πορεία που έχει στόχο την άνοδο. Ωστόσο, δεν έχει εύκολη αποστολή, μιας και η Αϊντχόφεν Β’ έχει να ηττηθεί τρία ματς και δείχνει ανταγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν σημειώσει 10 γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς και εκεί στηρίζονται για να παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Στην επιθετική τους γραμμή…

Αξίζει τοι ρίσκο σε απόδοση 2,25 στο να σημειωθούν σήμερα, τουλάχιστον τέσσερα γκολ στο παιχνίδι.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ