Εμπιστοσύνη στο project του Ιραόλα

Θετικό το πρόσημο (+40 μονάδες) της κυριακάτικης στήλης, χάρη στο παρολί με Θέλτα (1Χ & Over 1.5), Ρόμα (1 & Under 4.5) και Φενέρμπαχτσε (2 & Under 4.5).

Πλήρωσαν και τα πονταρίσματα της Πρέμιερ Λιγκ με G/G & Over 2.5 στο Ίπσουιτς και γκολ του Τζόνσον στο Μάντσεστερ.

Τα “δυνατά” σημεία όμως πήγαν κουβά, το 1 & Under 3.5 της Πόρτο (4-0) χάθηκε με γκολ στο 85′, ενώ το 1 & Over 2.5 της Νάπολι έμεινε στο 2-0 από το 33′. Τέλος στο ντέρμπι της Μαδρίτης πήρε κάρτα μόνο ο Γκάλαγκερ για μην σκάσει η “μπόμπα”

Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον

Με back to back ήττες επέστρεψε από τη διακοπή των εθνικών ομάδων η Μπόρνμουθ, αλλά απέναντι σε πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Ήταν καλύτερη για μεγάλο διάστημα του αγώνα, έχασε πέναλτι στην εντός έδρας ήττα (0-1) από την Τσέλσι, ενώ αρκετά ζωηρή δημιουργικά (1.08 xGoals) ήταν και στην ήττα του Άνφιλντ (3-0).

Το project του Ιραόλα αρέσει, τα “κεράσια” παίζουν σύγχρονο, γρήγορο ποδόσφαιρο, με ρευστή κυκλοφορία που μπορεί να βάλει μεγάλα προβλήματα στην ευάλωτη άμυνα της Σαουθάμπτον. Αν οι “άγιοι” επιχειρήσουν να κάνουν και πάλι παιχνίδι κυκλοφορίας είναι πολύ πιθανό να πληγωθούν στις μεταβάσεις. Επιλογή το Μπόρνμουθ -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.07.

Καϊσέρισπορ – Μπεσίκτας

Παραμένει δίχως νίκη στο ξεκίνημα της σεζόν (2-3-0) η ομάδα της Καισάρειας, στα 4/5 παιχνίδια δέχθηκε 2+ γκολ, στα τρία τελευταία επέστρεψε τουλάχιστον 2.30 xGoals στους αντιπάλους της. Στο γήπεδό της συνηθίζει να παίζει δίχως φόβο απέναντι στους “μεγάλους” της λίγκας και την άμυνα της Μπεσίκτας μπορεί να την προβληματίσει.

Οι “αετοί” προέρχονται από το ταπεινωτικό ταξίδι στο Άμστερνταμ (4-0) και παρά την επιθετική ενίσχυση του ρόστερ, τα μετόπισθεν χρειάζονται ακόμα δουλειά, δέχθηκε γκολ στα 6/7 τελευταία ματς. Επίλογή το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Καϊσέρισπορ – Μπεσίκτας  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.00)

22:00 | Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον  ➡ Μπόρνμουθ -1 ασιατικό (απόδοση 2.07)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από