Φορτσάτη η Ουνικάχα Μάλαγα

Φορτσάτη η Ουνικάχα Μάλαγα

Καλημέρα σας. Η Βόννη έμεινε από ενέργεια στο τρίτο της ματς μέσα σε έξι ημέρες και ηττήθηκε από τη Ράστα με 83-75, την Τετάρτη, στη Βέχτα, στην πρεμιέρα της στην Μπουντεσλίγκα. Κατά αυτόν τον τρόπο η επιλογή μας στο παμε στοιχημα δε βρήκε στόχο, αλλά και πάλι ήταν μία σωστή προσέγγιση, ειδικά από τη στιγμή που η φιλοξενούμενη που θεωρούμαι πως είναι καλύτερη ομάδα προσφερόταν ως αουτσάιντερ.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Από τη Γερμανία θα μεταφερθούμε στην Ισπανία και την πρώτη αγωνιστική της Liga Endesa.

Ουνικάχα Μάλαγα – Τζιρόνα Προγνωστικά

Με απόλυτη επιτυχία έχει ξεκινήσει η σεζόν στη Μάλαγα, καθώς η Ουνικάχα έχει πάρει και τους δύο τίτλους που έχει διεκδικήσει. Πρώτα το διηπειρωτικό κύπελλο και μετά το Σούπερ Καπ της Ισπανίας, με εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ, στον τελικό. Η χημεία και η ομοιογένειά της παίζουν καθοριστικό ρόλο στο καλό της ξεκίνημα και θα είναι το καύσιμό της για τη συνέχεια.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Τζιρόνα συνεχίζει να πορεύεται με τον Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της, τον άνθρωπο που ανέλαβε τα ηνία της, στη μέση της περσινής σεζόν και την οδήγησε στην παραμονή στην κατηγορία. Αυτός είναι ο στόχος της και φέτος, με ένα υλικό πολύ αλλαγμένο. Σε αυτό ξεχωρίζουν οι Ίκε Ιρέγκμπου, Ιβς Πονς, Μάικ Φιέλερουπ και Νάικ Σιμπάντε, αλλά το έργο του Έλληνα τεχνικού αναμένεται να είναι γεμάτο εμπόδια.

Η Τζιρόνα αναμένεται να παίζει σε σχετικά γρήγορο τέμπο και η Μάλαγα δε θα φοβηθεί να την ακολουθήσει. Μάλιστα, έχει την ποιότητα για να πάρει και το ροζ φύλλο αγώνα και να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της στα έξι παιχνίδια. Συνεπώς, εμείς θα κρατήσουμε τον «άσο» και θα τον ταιριάξουμε με το Over 160,5 πόντοι, το οποίο προσφέρεται στο 1,95. 

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ