Με Βαλερένγκα, Μπραν και over 3,5

Με Βαλερένγκα, Μπραν και over 3,5

Τι ξεχώρισε ο Ηρακλής Αντύπας από το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου 28/09!

Καλημέρα φίλοι μου και να έχουμε ένα δυνατό Σαββατοκύριακο. Δεν τα είπαμε χθες, καθαρά λόγω χρόνου. Η επιστροφή από τη Γαλλία έγινε… βάρβαρες ώρες και σε συνδυασμό με την πρωινή εκπομπή στους Muchachos δεν μου επέτρεψε να πατήσω το πληκτρολόγιο.

Σήμερα υπάρχει… ψωμί, μιας και το κουπόνι είναι γεμάτο και πριν πάμε στις επιλογές, θα μιλήσουμε για την τελευταία επικοινωνία μας. Η Φενέρ δικαίωσε τη στήλη, αλλά στα παιχνίδια – Μάλμε – Ρέιντζερς και Λιόν – Ολυμπιακός, δεν σκόραραν και οι δύο ομάδες για να περάσει το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5. Τα ματς έμειναν στο 2-0, αφού Μάλμε και Ολυμπιακός δεν βρήκαν δίχτυα.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, τα οποία θα είναι από τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας.

Κόνγκσβινγκερ – Βαλερένγκα προγνωστικά

Για τη Βαλερένγκα τα έχουμε πει αρκετές φορές. Είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και ουσιαστικά περιμένει να περάσει ο καιρός για να επιστρέψει στα… σαλόνια του Νορβηγικού ποδοσφαίρου.

Βρίσκεται στην 1η θέση, με διαφορά εννέα βαθμών από την 2η Μπρίνε και έχει να ηττηθεί 16 αγωνιστικές με απολογισμό, 14 νίκες και δύο ισοπαλίες!

Η τελευταία της ήττα, ήταν τον Μάιο και από τη σημερινή της αντίπαλο, την Κόνγκσβινγκερ!

Από τότε έχει περάσει καιρός και η Βαλερένγκα είναι το φαβορί και θα θέλει να πάρει ρεβάνς από την αντίπαλό της. Στο 1,72 δεν υπάρχει περίπτωση να μην την αγγίξω.

Στάμπαεκ – Σόγκνταλ προγνωστικά

Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται και οι δύο ομάδες. Η Σόγκνταλ μετρά έξι στη σειρά ήττες και η Στάμπεκ τέσσερις και πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη.

Καλύτερη ομάδα είναι οι γηπεδούχοι, που ξεκίνησαν τη χρονιά με όνειρα ανόδου, αλλά η πορεία άλλα δείχνει.

Είναι αυτονόητο, ότι δεν γίνεται να εμπιστευθεί κάποιος τις δύο ομάδες, έστω και αν είναι πολλές οι πιθανότητες κάποια από να κερδίσει…

Θα ποντάρω στο over 3,5, μιας και στα παιχνίδια τους μπαίνουν αρκετά γκολ, ειδικά σε αυτά της Στάμπαεκ. Προσφέρεται στην στην bet365 σε απόδοση 2,05.

Χαούγκεσουντ – Μπραν προγνωστικά

Εντυπωσιακή ήταν η απόδοση της Μπραν στο τελευταίο της ματς. Υποδέχθηκε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, την Μπόντογκλιμτ και την κέρδισε με 4-1! Μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους επτά βαθμούς και φυσικά θέλει να δώσει συνέχεια, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Χαούγκεσουντ.

Οι γηπεδούχοι, έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους, μιας και παλεύουν για την παραμονή. Καλύτερη ομάδα η Μπραν, μπορεί να κερδίσει και εμείς να πιάσουμε το 1,78 που δίνει η νίκη της.

Σάρσμποργκ – Φρέντρικσταντ προγνωστικά

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα πάρω ρίσκο, αλλά το να βρίσκω το over 3,5 σε παιχνίδι της Σπάρτα Σάρσμποργκ, στο 2,50 δεν γίνεται να μην το αγγίξω. Η απόδοση είναι εξαιρετική, αφού μιλάμε για ομάδα που στα παιχνίδια της τα γκολ πέφτουν βροχή.

Το να σημειωθούν τέσσερα γκολ σε παιχνίδι της, είναι σύνηθες έστω και αν αυτό δεν συνέβη στα δύο τελευταία της ματς.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, προέρχονται από δύο σερί over 4,5(!) και νομίζω ότι το να σημειωθούν σήμερα τουλάχιστον τέσσερα γκολ δεν το λες και απίθανό. Και η απόδοση με… γαργαλάει.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ