Αντίδραση για Φενέρ

Η τριάδα του Ηρακλή Αντύπα από το κουπόνι στοιχήματος της Πέμπτης 26/09!

Καλημέρα φίλοι μου. Μας δικαίωσε το goal/goal & over 2,5 στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την γαλατά, όπως και το goal/goal στο Μάντσεστερ Γ. – Τβέντε και την πατήσαμε στο over 3,5, το οποίο περιμέναμε να εμφανιστεί στο Μίντιλαντ – Χοφενχάιμ. Οι Δανοί προηγήθηκαν και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 90’, οπότε δεν υπήρχε χρόνος για να μπουν δύο γκολ.

Ωστόσο, η πρεμιέρα στο Γιουρόπα Λιγκ εκτιμώ ότι ήταν καλή για τους φίλους του στοιχήματος, αφού γκολ μπήκαν και μάλιστα αρκετά. Αν αποφύγατε τις κακοτοπιές (που πάντα υπάρχουν) θα πληρωθήκατε.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο: Οι θρυλικές βραδιές στη Γαλλία (vids)

Και σήμερα το… μενού έχει ματς για την συγκεκριμένη διοργάνωση και μάλιστα υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον. Είναι η σειρά του Ολυμπιακού να πέσει στη μάχη και ελπίζω και εύχομαι να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Πάμε να δούμε τα σημερινά ματς με τα οποία θα ασχοληθούμε.

Φενέρ – Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ προγνωστικά

Η Φενέρ ηττήθηκε στο ντέρμπι με την Γαλατά και φυσικά ψάχνει και πρέπει να βγάλει αντίδραση. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, φυσικά και διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και ξέρει καλύτερα από τον καθένα τον τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψουν τα χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας.

Η απάντηση είναι εύκολη. Πρέπει να εκμεταλλευθεί την έδρα της, να κερδίσει την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ και αν γίνεται και με μια καλή εμφάνιση.

Οι Βέλγοι δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που διεκδικούσε τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα και δεν μπορούν να σκοράρουν με τίποτα. Στα πέντε από τα έξι τελευταία τους ματς, δεν βρήκαν δίχτυα και σε αυτό που τα κατάφεραν, κέρδισαν με 1-0…

Φαβορί η Φενέρ και θα την στηρίξω, σε απόδοση 1,70.

Μάλμε – Ρέιντζερς προγνωστικά

Η Μάλμε δεν κατάφερε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, αφού αποκλείστηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και για αυτί συνεχίζει στο Γιουρόπα. Στην πρεμιέρα της υποδέχεται τη Ρέιντζερς και θέλει φυσικά να εκμεταλλευθεί την έδρα της.

Βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ειδικά στην έδρα της παρουσιάζεται δυνατή. Είναι στην 1η θέση του πρωταθλήματος, έχει διαφορά οκτώ βαθμών από την 2η θέση και θέλει να ρίξει στο καναβάτσο τους Σκωτσέζους.

Δεν είναι εύκολο, γιατί οι φιλοξενούμενοι στα πέντε τελευταία τους ματς, μετρούν τέσσερις νίκες και έχουν ηττηθεί μόνο στο ντέρμπι με τη Σέλτικ.

Επειδή μιλάμε για ομάδες, που βρίσκουν δίχτυα θα αγοράσω το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 2,10.

Λιόν – Ολυμπιακός προγνωστικά

Ο κάτοχος του Κόνφερανς Λιγκ ξεκινά τις φετινές του ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στη Γαλλία, με αντίπαλο τη Λιόν. Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, αφού έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό και ηττήθηκε με 2-1 από τον Άρη.

Τα ευρωπαϊκά ματς είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία και αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Γαλλία, με στόχο να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Θα τα καταφέρει; Μπορεί, αν βάλουμε στο τραπέζι και την εικόνα της Λιόν, η οποία μπορεί να δεχθεί γκολ, με οποιοδήποτε… απίθανο τρόπο.

Θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς, σε απόδοση 2,05.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

19:45 ΦΕΝΕΡ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ: 1 (1,70)

19:45 ΜΑΛΜΕ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: G/G & Over 2,5 (2,10)

22:00 ΛΙΟΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: G/G & Over 2,5 (2,05)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από