Τριάδα από Αγγλία

Τριάδα από Αγγλία

Οι προτάσεις του Ηρακλή Αντύπα από το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τρίτης 24/09!

Καλημέρα φίλοι μου. Δύο σωστές επιλογές είχε χθες η στήλη και μας την έκανε για το απόλυτο η Κοπεγχάγη. Κέρδισε με 2-0 την Άαλμποργκ, αλλά στο ματς άργησαν να μπουν τα γκολ. Αυτό συνέβη στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και έπρεπε να περιμένουμε ένα μικρό θαύμα για να σημειωθούν άλλα δύο στο τελευταίο τέταρτο. Όχι ότι δεν μπορούσε να συμβεί, αλλά ήταν δύσκολο.

Οι άλλες δύο επιλογές πέρασαν. Και αναφέρομαι στο over 3,5στο παιχνίδι της Ντε Γκράαφσαπ με τους νέους της Άλκμααρ και το απλό over 2,5 στο Φλίτγουντ Τάουν – Μόρκαμ.

Σήμερα το κουπόνι έχει αρκετά παιχνίδια από την Αγγλία και με αυτή θα ασχοληθεί η στήλη. Πάμε να δούμε τη σημερινή τριάδα.

Γουίκομπ – Άστον Βίλα προγνωστικά

Είναι δεδομένο ότι η Βίλα θα αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Μιλάμε για ομάδα που βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος και ξεκίνησε με το δεξί και τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει υψηλούς στόχους και το Λιγκ Καπ, μπορεί και να μην το έχει στις προτεραιότητές της.

Η Γουίκομπ θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι φυσικά και είναι το φαβορί. Δεν θα μπλέξω με σημείο, αλλά θα ποντάρω στο over 3,5 σε απόδοση 2,15. Αρκετά καλή…

Γουόλσολ – Λέστερ προγνωστικά

Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Η Λέστερ αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ και η Γουόλσολ στη League 2.  Το ματς είναι για το Λιγκ Καπ και φυσικά φαβορί για την πρόκριση είναι οι φιλοξενούμενοι. Απλά σε αυτές τις κατηγορίες, οι… κηδείες είναι συχνές και για αυτό θα ποντάρω στις «αλεπούδες» με κάλυψη.

Άλλωστε, η Γουόλσολ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα και θα παλέψει για την έκπληξη.

Θα πάρω το Χ2 μαζί με το over 2,5σε απόδοση 1,80. Συμπαθητική θα την χαρακτήριζα.

Χάντερσφιλντ – Μπλάκπουλ προγνωστικά

Η επιλογή της στήλης στο συγκεκριμένο ματς θα είναι το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 2,07. Απόδοση τίμια, όπως καλή είναι και η τιμή στο απλό over 2,5 (1,75), αλλά εγώ θέλω να ρισκάρω λίγο περισσότερο.

Αν δείτε τα αποτελέσματα που έχουν φέρει οι δύο ομάδες, νομίζω ότι θα ακολουθήσετε την επιλογή μου. Η Χάντερσφιλντ έχει δώσει φέτος 10 ματς καi τα εννέα ήρθαν over 2,5 (!) και τα πέντε συνδυάστηκαν και με goal/goal.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπλάκπουλ έχει δείξει το ίδιο πρόσωπο με την αντίπαλό της. Επίσης, σε 10 ματς (σε όλες τις διοργανώσεις) μετρά εννέα over 2,5 και σκόραραν και οι δύο ομάδες στα επτά!

Ως εκ τούτου, η επιλογή του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ αποτελεί μονόδρομο…

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

21:45 ΓΟΥΙΚΟΜΠ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Over 3,5 (2,15)

21:45 ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΛΕΣΤΕΡ: Χ2 & Over 2,5 (1,80)

21:45 ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ: G/G & Over 2,5 (2,07)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ