Με φόρα & τρομακτική παράδοση στη Βρέμη

Με φόρα & τρομακτική παράδοση στη Βρέμη

Αήττητη (1-2-0) στο ξεκίνημα της Bundesliga η Βέρντερ, στην εντός έδρας πρεμιέρα κατάφερε να κρατήσει στο 0-0 την Ντόρτμουντ, αλλά το σημερινό της έργο αναμένεται πολύ δύσκολο

Μία η άλλη στη χθεσινή στήλη, το Over 2.5 που έβγαλε αργά στη Μαδέιρα η Μπράγκα ρέφαρε την χασούρα από το άστοχο combo στο Ζέτσιν.

Βέρντερ – Μπάγερν

Αήττητη (1-2-0) στο ξεκίνημα της Bundesliga η Βέρντερ, στην εντός έδρας πρεμιέρα κατάφερε να κρατήσει στο 0-0 την Ντόρτμουντ, αλλά το σημερινό της έργο αναμένεται πολύ δύσκολο.

Η Μπάγερν αρχίζει και ρολάρει με τον Κομπανί στα ηνία, το περασμένο Σάββατο έβαλε 6 γκολ στο Κίελο και την Τρίτη έγραψε ρεκόρ τερμάτων στην ιστορία του Champions League! Πάντα συνεπής ο Κέιν, “ζεστός” ο Μουσιάλα, έχει μπει στο κλίμα και ο “υδραυλικός” Ολίσε.

Χτίζουν ποιοτικές συνεργασίες μεταξύ τους και δείχνουν στην κατάλληλη φόρμα για να συνεχίσουν την τρομακτική παράδοση των Βαυαρών στη Βρέμη. Εκεί έχουν κερδίσει και τα 16 τελευταία παιχνίδια, πετυχαίνοντας 3+ γκολ στα μισά εξ αυτών. Προβλέπουμε πειστικό πέρασμα της Μπάγερν, επιλογή το 2 & Over 3.5 σε απόδοση 2.37.

Βαλένθια – Χιρόνα

Ουραγός στη La Liga η Βαλένθια, υπέφερε στη Μαδρίτη την περασμένη Κυριακή, όπου επέτρεψε 3.24 xGoals στην Ατλέτικο και θα δυσκολευτεί να περιορίσει την Χιρόνα που παραμένει ιδιαιτέρως παραγωγική παρά την αποδυνάμωση του ρόστερ.

Την ευάλωτη άμυνα των Καταλανών όμως μπορεί να την προβληματίσει παίζοντας στη μετάβαση, παρότι λείπουν οι στράικερ Ντούρο, Μιρ. Αξιόλογο το 2.00 στο Over 2.5, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στα δύο περσινά μεταξύ τους.

Άρης – Ολυμπιακός

Πιεσμένες από τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα πηγαίνουν στο σημερινό παιχνίδι και οι δύο ομάδες. Ο Άρης έχει ενισχυθεί ποιοτικά, θα φτιάξει ευκαιρίες με σύμμαχο την κερκίδα, αλλά η αμυντική λειτουργία έχει χάσει την ισορροπία κι ο Ολυμπιακός θα είναι πιο απαιτητικός μετά την “γκέλα” ολκής που προηγήθηκε. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.90 με σύμμαχο και την παράδοση. Είχαν εκατέρωθεν γκολ τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους, τα τρία τελευταία στη Θεσσαλονίκη.

Λέστερ – Έβερτον

Την πρώτη νίκη της σεζόν ψάχνουν αμφότερες, με #1 ζητούμενο την ανασταλτική βελτίωση. Με πληγωμένη αυτοπεποίθηση εκατέρωθεν δεν αναμένεται να παρθούν τακτικά ρίσκα, οπότε αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία του 3.40, με σύμμαχο και τη μεταξύ τους προϊστορία.

Ισόπαλα έληξαν τα 16/34 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, το 47% είναι το υψηλότερο ποσοστό ισοπαλίας από κάθε άλλο ζευγάρι της Πρέμιερ Λιγκ με 30+ αναμετρήσεις!

Φενέρμπαχτσε – Γαλατασαράι

Τιτανομαχία στο Καδίκιοϊ, το αποτέλεσμα του ντέρμπι μπορεί να κρίνει πολλά στην κούρσα τίτλου παρότι είναι πολύ νωρίς, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Μία ήττα θα ήταν καταστροφική και για τις δύο πλευρές και δεν αναμένεται τακτικό ρίσκο, ούτε από τους γηπεδούχους που έχουν μεγαλύτερη πίεση για το τρίποντο. Προβλέπουμε αλληλοεξουδετέρωση και θα ρισκάρουμε στο Χ σε απόδοση 3.60.

Γιουβέντους – Νάπολι

Αναμένεται μεγάλη μάχη στο Τορίνο, όπου ο Κόντε επιστρέφει ως αντίπαλος κι επίδοξος πρωταθλητής. Θα υπάρξουν πολλές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή και σε υψηλή ένταση, όπως το αρμόζει ο χαρακτήρας του ζευγαριού. Πρωταγωνιστής σε αυτές τις μονομαχίες θα είναι ο δυναμικός Λομπότκα.

Ο Σλοβάκος αμυντικός χαφ δέχθηκε κίτρινη και στα δύο τελευταία ματς της Νάπολι και το 6.00 που κυκλοφορεί στο να θα δεχθεί ξανά κάρτα είναι ιδιαιτέρως αξιόλογο.

Κρίσταλ Πάλας – Μαν. Γιουνάιτεντ

Η Κρίσταλ Πάλας δεν έχει τον ανοιξιάτικο ρυθμό, δικαίως δεν έχει ακόμα νίκη στην Πρέμιερ, αλλά η Μαν. Γιουνάιτεντ δεν πείθει ότι μπορεί να πάει στο Λονδίνο για να επιβληθεί. Άσχημη η παράδοσή της στην πρωτεύουσα και αναξιόπιστη η ανασταλτική λειτουργία.

Θα δυσκολευτεί να περιορίσει τον Ματετά, ο οποίος από τότε (20/2) που ανέλαβε ο Γκλάσνερ έχει σκοράρει 15 φορές σε 17 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ. Σκόραρε στα 8/9 τελευταία ματς στο Σέλχαστ Παρκ, ένα εξ αυτών στο ανοιξιάτικο 4-0 επί της Γιουνάιτεντ. Επιλογή το να σκοράρει ξανά ο Ματετά σε απόδοση 3.10.

Μορεϊρένσε – Φαμαλικάο

Αμφότερες δεν επέστρεψαν καλά από τη διακοπή, αλλά έχουν την συνοχή για να βγάλουν αντίδραση. Η Μορεϊρένσε έχασε την ανασταλτική της συνέπεια έχοντας αλλάξει προπονητή, η Φαμαλικάο είναι πιο ποιοτική, πιο στιβαρή και ως αουτσάιντερ έχει αξία το ποντάρισμά της. Θα ρισκάρουμε στο 2 & Goal/Goal σε απόδοση 7.00.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Premier League & Bundesliga σε παρολί αξίας 5.54.

Πρώτη επιλογή το Over 3 ασιατικό (1.83) στο Γουέστ Χαμ – Τσέλσι. Η Γουέστ Χαμ ψάχνεται ακόμη με τον Λοπετέγκι στον πάγκο, κολακευτική είναι η συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών της. Είναι αρκετά ευάλωτη ανασταλτικά, απειλείται με υψηλή συχνότητα και η Τσέλσι παρουσιάζει καλή δημιουργία, αλλά η άμυνα δεν έχει ασφάλεια. Αναμένεται ντερμπάκι με πλούσιο ρυθμό, όπως και τα δύο περσινά μεταξύ τους.

Δεύτερη επιλογή το Over 2.5 (1.73) στο Χαϊντενχάιμ – Φράιμπουργκ. Ανοιχτά τα παιχνίδια της Χάιντενχαϊμ στο ξεκίνημα της σεζόν, παίζει με “ευρωπαϊκό” αέρα, σκοράρει με πολύ μεγάλη ευστοχία. Καλό το ξεκίνημα της Φράιμπουργκ στη μετά-Στράιχ εποχή, κέρδισε τα δύο εντός έδρας, στην πρόσφατη ανατροπή επί της Μπόχουμ έγραψε 3.88 xGoals. Το Over 2.5 πλήρωσε στα 5/6 φετινά των γηπεδούχων και στα 3/4 των φιλοξενούμενων.

Τρίτη επιλογή το 1 & Over 1.5 (1.75) στο Τότεναμ – Μπρέντφορντ. Η Τότεναμ αδικεί τον εαυτό της στο ξεκίνημα της σεζόν, αν βελτιώσει την αποτελεσματικότητά της μπορεί να χτίσει νικηφόρο σερί. Αναμένεται να κυριαρχήσει εδαφικά απέναντι σε μία Μπρέντφορντ που παίζει άμεσα, αλλά έχασε τον βασικό της φορ. Προβλέπουμε αντίδραση από τους “σπερς”.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:30 | Βέρντερ – Μπάγερν  ➡ 2 & Over 3.5 (απόδοση 2.37)

19:30 | Βαλένθια – Χιρόνα  ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.00)

20:00 | Άρης – Ολυμπιακός  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.90)

Παρολί

14:30 | Γουέστ Χαμ – Τσέλσι  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 1.83)

16:30 | Χαϊντενχάιμ – Φράιμπουργκ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.73)

17:00 | Τότεναμ – Μπρέντφορντ  ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 1.75)

Χινάρια

17:00 | Λέστερ – Έβερτον  ➡ Χ (απόδοση 3.40)

20:00 | Φενέρμπαχτσε – Γαλατασαράι  ➡ Χ (απόδοση 3.60)

Παίκτες

19:00 | Γιουβέντους – Νάπολι  ➡ Λομπότκα κάρτα (απόδοση 6.00)

Σκόρερ

19:30 | Κρίσταλ Πάλας – Μαν. Γιουνάιτεντ  ➡ Ματετά να σκοράρει (απόδοση 3.10)

“Μπόμπα”

22:30 | Μορεϊρένσε – Φαμαλικάο  ➡ 2 & Goal/Goal (απόδοση 7.00)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ