Βαυαρική υπεροχή

Βαυαρική υπεροχή

Καλημέρα σας. Με το δεξί μπήκαμε στη νέα σεζόν, αφού έστω και δύσκολα ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε της Οραντέα με 81-80, χθες, στην Αττάλεια, και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του προκριματικού τουρνουά του Basketball Champions League. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώθηκαν τόσο ο «άσος», όσο και το Over 155,5 πόντοι και πήγαμε ταμείο στο παμε στοιχημα.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Από την Τουρκία θα μεταφερθούμε στη Γερμανία, όπου έχουμε πρεμιέρα στην Μπουντεσλίγκα.

Μπάγερν Μονάχου – Κέμνιτζ 99ερς Προγνωστικά

Με νέο προπονητή τον Γκόρντον Χέρμπερτ, που άφησε το στίγμα του στην εθνική Γερμανίας και αντικατέστησε τον Πάμπλο Λάσο, θα πορευθεί η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί ενίσχυσαν τον γερμανικό κορμό τους με τους Γιοχάνες Φόιτμαν, Όσκαρ Ντα Σίλβα και Κέβιν Γέμπο και στην περιφέρεια ο Σαμπάζ Νέιπιερ ήρθε να πλαισιώσει τον Κάρσεν Έντουαρντς. Ο στόχος τους δεν είναι άλλος από την κορυφή εντός των συνόρων, ενώ θα παλέψουν για κάτι καλό στην Ευρωλίγκα.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Κέμνιτζ διατηρεί την περσινή συνταγή, η οποία την έφερε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος (αποκλεισμός από την Άλμπα Βερολίνου) και την οδήγησε στην κατάκτηση του FIBA Europe Cup. Η άμυνα θα είναι η σταθερά για το συγκρότημα του Ροντρίγκο Παστόρε, που μπαίνει στην ένατη σεζόν στον πάγκο της, με τους Ουίλ Κρίστμας και Τζάρον Τζόνσον να μπορούν να δώσουν λύσεις επιθετικά. Στα φιλικά η εικόνα της δεν ήταν πολύ καλή και αυτό πρέπει να αλλάξει στα επίσημα. Παράλληλα, οι 99ερς μετρούν επτά σερί ήττες από την Μπάγερν ανεξαρτήτως έδρας.

Οι γηπεδούχοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί και θα το δείξουν στο παρκέ. Λογικός ο φαβοριτισμός τους, ουδεμία μεγάλη ευκαιρία προκύπτει, για αυτό θα κυνηγήσουμε τον «άσο» στο -5,5 και το Under 169,5 πόντοι, που προσφέρεται στο 2,45. 

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ