Ο γρήγορος ρυθμός και η ποιοτική ανωτερότητα του ΠΑΟΚ

Καλημέρα σας και καλή σεζόν να έχουμε. Ένα μήνα και δέκα ημέρες μετά την επικράτηση των Η. Π. Α. επί της Γαλλίας, με 98-87, στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, ξεκινάει η αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά παρκέ με τα προκριματικά του FIBA Basketball Champions League. Από εκεί θα προκύψουν οι πρώτες μας επιλογές στο παμε στοιχημα, χωρίς, όμως, να πάμε σε υψηλά πονταρίσματα αφού και οι ομάδες, όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, δεν είναι έτοιμες.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Από τον πρώτο -χρονικά- ημιτελικό στην Αττάλεια θα ξεκινήσουμε και την προσπάθεια μίας ελληνικής ομάδας να βρει… χώρο στη φάση των ομίλων.

ΠΑΟΚ – Οραντέα Προγνωστικά

Αλλαγμένος σε σχέση με πέρσι είναι ο ΠΑΟΚ, που έχει στον πάγκο του τον Μάσιμο Καντσελιέρι, έναν εκρηκτικό τεχνικό με θητεία κυρίως στη Γαλλία (Λιμόζ και Στρασβούργο). Ο Ιταλός προπονητής θέλει η ομάδα του να παίζει σε υψηλό τέμπο και θα στηριχθεί κυρίως στους Αμερικανούς του, με τον Φρανκ Μπάρτλι να είναι το όνομα που προσελκύει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Οραντέα πήρε πολύ καλό βαθμό στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της με το 90-59 επί των Καλεντόνια Γκαντιέτορς, την Τρίτη, στην Τουρκία, και περιμένει με άγριες διαθέσεις τον «δικέφαλο» του Βορρά, με έπαθλο μία θέση στον τελικό, που θα βρίσκεται ο νικητής της αναμέτρησης της Σολέ, με τη διοργανώτρια Πετκίμσπορ. Στην επικράτησή της ξεχώρισαν οι Ταρόλις, Πρίτζετ, Ρίτσαρντ, Νικολέσκου και Γιανγκ, με το σύνολο του Κριστιάν Ακίμ να οδηγεί και τα φιλικά του σε γρήγορο ρυθμό.

Με αυτά ως δεδομένα, αν υπάρξει η στοιχειώδης ευστοχία, κάτι που δεν είναι σίγουρο δεδομένης της χρονικής περιόδου, τότε το Over 155,5 πόντοι μπορεί να επιβεβαιωθεί με ευκολία. Θα ανεβάσουμε την απόδοση με την επικράτηση του ΠΑΟΚ και θα κάνουμε ένα μικρό ποντάρισμα στο 3,00. 

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από