«Καυτοί» Παριζιάνοι και θέαμα στο Etihad

Εξαιρετικά μπήκε στο νέο Champions League η στήλη, με 3/3 επιλογές & +106 μονάδες στο ταμείο κάναμε πρεμιέρα.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Πλήρωσε εύκολα από ημίχρονο το 2 & Over 1.5 η Άστον Βίλα, λίγο αργότερα “κλείδωσε” το 1 & Over 1.5 η Σπόρτινγκ και οι πολλές ευκαιρίες στο Μπερναμπέου εξαργυρώθηκαν αργά για το G/G & Over 2.5.

Παρί Σεν Ζερμέν – Χιρόνα

Πετάει φωτιές η επίθεση της Παρί στη μετά-Μπαπέ εποχή, το Σάββατο έκανε το 4/4 στη Ligue 1 φτάνοντας τα 16 γκολ! Ζεστός πριν τη διακοπή ο Μπαρκολά, ζεστάθηκε και ο Ντεμπελέ στην ανατροπή επί της Μπρεστ. Δύσκολα θα περιοριστεί η δημιουργία και τα εκρηκτικά άκρα των Παριζιάνων από μία Χιρόνα που δεν ξέρει να παίζει κλειστά.

Οι πρωτάρηδες από την Καταλονία θα προσπαθήσουν να κυκλοφορήσουν μπάλα κι αυτό θα τους βάλει σε μπελάδες μεταβάσεων. Την Κυριακή η άμυνα του Μίτσελ έφαγε επιεικώς 4 γκολ από την Μπάρσα, ενώ στο έτερο δύσκολο τεστ της πρώιμης σεζόν έχασε εύκολα στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο (3-0). Επιλογή το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.83.

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ

Ορεξάτη η Σίτι στο ξεκίνημα της σεζόν, το Σάββατο έκανε το 4/4 στην Πρέμιερ Λιγκ με τον Χάαλαντ να φτάνει τα 9 γκολ και τρέχει εντυπωσιακό σερί στο Etihad (39-7-0). Ετοιμάστηκε κι ο Ρόδρι στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Μπρέντφορντ.

Θα πιεστεί η άμυνα της Ίντερ που θα ψάξει “κρύα” εκδίκηση για το χαμένο τελικό της Πόλης, αλλά το άμεσο παιχνίδι του Ιντζάγκι μπορεί να βάλει προβλήματα στους “σίτιζενς”, των οποίων οι αμυντικές μεταβάσεις έχουν θέματα. Δέχθηκαν γκολ και στα τρία τελευταία ματς. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.12.

Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ

Βασικός στο αριστερό άκρο της επίθεσης των Βέλγων αναμένεται απόψε ο Τζόλης, ο οποίος έχει μπει δυνατά στην σεζόν. Σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια της Μπριζ πριν τη διακοπή, σκόραρε μέσα σε αυτήν με την Ελλάδα στο Δουβλίνο, με τελείωμα που αποτυπώνει την αυτοπεποίθηση που έχει μπροστά στο αντίπαλο τέρμα. Η άμυνα της Ντόρτμουντ δεν είναι φόβητρο, προβλέπουμε ότι θα βρεί εκτελέσεις ο Έλληνας, αξιόλογο το 4.50 να σκοράρει.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Παρί Σεν Ζερμέν – Χιρόνα  ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 1.83)

22:00 | Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.10)

Σκόρερ

22:00 | Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ  ➡ Τζόλης να σκοράρει (απόδοση 4.50)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από