Βρυχώνται τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας

Βρυχώνται τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας

Στις -45 μονάδες ο απολογισμός της Δευτέρας και πάμε να κάνουμε πρεμιέρα στη νέα έκδοση του Champions League

Άστοχα τα δύο χθεσινά πονταρίσματα, η ΑΕΚ κέρδισε από ημίχρονο, αλλά το ματς δεν πήγε στο Over 2.5, ενώ στο Ολίμπικο δεν έσκασε η “μπόμπα” της Βερόνα. Στις -45 μονάδες ο απολογισμός της Δευτέρας και πάμε να κάνουμε πρεμιέρα στη νέα έκδοση του Champions League.

Γιουνγκ Μπόις – Άστον Βίλα

Δεινοπαθεί ανασταλτικά η πρωταθλήτρια Ελβετίας στο ξεκίνημα της σεζόν, ναι μεν κατάφερε να αποκλείσει τη Γαλατασαράι στα play-offs του Champions League, αλλά στο πρωτάθλημα παραμένει δίχως νίκη, με 14 γκολ παθητικό σε 6 αναμετρήσεις (0-3-3)! Ακόμα και στο σαββατιάτικο ματς Κυπέλλου απέναντι σε ερασιτεχνική ομάδα δέχθηκε δύο γκολ.

Η Άστον Βίλα έχει μπει καλά στην Πρέμιερ Λιγκ, με 3/4 νίκες ενώ το 0-2 από την Άρσεναλ την αδικεί ποδοσφαιρικά. Το Σάββατο ο Γουότκινς έδειξε να ξεπερνά το ντεφορμάρισμα της εκκίνησης με δύο γκολ, ενώ ο backup Ντουράν πέτυχε το νικητήριο τέρμα για 3η φορά με εντυπωσιακό τρόπο! Απέκτησαν ευρωπαϊκή εμπειρία οι “villans” την περασμένη άνοιξη κι ο διεθνιστής Έμερι αναμένεται να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για το ταξίδι στη Βέρνη. Επιλογή το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.90.

Σπόρτινγκ – Λιλ

Βρυχώνται τα “λιοντάρια” της Λισαβόνας στο ξεκίνημα της σεζόν. Μετά το χαμένο Σούπερ Καπ, η πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ πέτυχε 5/5 νίκες στη Liga Portugal σκοράροντας 19 φορές! Πήρε πειστική εκδίκηση από την Πόρτο (2-0) πριν τη διακοπή, παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο με τον Γκιόκερες να σκοράρει ακατάπαυστα.

Η Λιλ υπέφερε και στους δύο προκριματικούς γύρους για να μπει στο League Phase, ήταν τυχερή κι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (3-2 σ.σ.) και στην ρεβάνς της Πράγας, στο κλείσιμο του Αυγούστου, όπου η Σλάβια την έριξε στα σχοινιά. Αποδυναμώνεται στα ταξίδια της, την Παρασκευή απέτυχε κι απέναντι στη μέχρι πρότινος ουραγό Σεντ Ετιέν. Θα πάμε με την “φούρια” της Σπόρτινγκ, επιλογή το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.05.

Ρεάλ Μαδρίτης – Στουτγκάρδη

Δεν αρέσει η Ρεάλ με τον Μπαπέ ως ηγέτη, είχε αρκετή ρέντα το Σάββατο για να περάσει νικηφόρα από το Σαν Σεμπαστιάν, όπου η Σοσιεδάδ είχε τρία δοκάρια! Απέναντι στην αλέγρα Στουτγκάρδη όμως πιθανώς θα βρει χώρους η εκρηκτική τριπλέτα της.

Η ομάδα του Χένες έχει αποδείξει ότι παίζει δίχως φόβο οπουδήποτε εντός συνόρων, την περιμένουμε θαρραλέα και στο Μπερναμπέου όπου πηγαίνει δίχως καμία πίεση. Εξαιρετικό το δίδυμο στη γραμμή κρούσης, ικανότατοι εκτελεστές οι Ουντάβ, Ντεμίροβιτς, σκόραραν αμφότεροι το Σάββατο, μπορούν να κάνουν ζημιά στη Μαδρίτη. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.93.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 | Γιουνγκ Μπόις – Άστον Βίλα  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 1.90)

22:00 | Ρεάλ Μαδρίτης – Στουτγκάρδη  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.93)

22:00 | Σπόρτινγκ – Λιλ  ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 2.05)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ