Δυάδα ρίσκου σε απόδοση 6,00

Δυάδα ρίσκου σε απόδοση 6,00

Τα προγνωστικά που ξεχώρισε ο Ηρακλής Αντύπας από το κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου!

Καλημέρα φίλοι. Με το… δεξί μπήκε η εβδομάδα για τη στήλη. Με ταμειάρα (10 απόδοση…) , χωρίς σασπένς και χωρίς συγκινήσεις. Το παρολί πέρασε πανεύκολα και όσοι το ακολουθήσατε, δεν μπήκατε καν στη σκέψη για cash out.

Ξεκινήσαμε με δύο παιχνίδια από το πρωτάθλημα της Β’ Νορβηγίας. Στο Βαλερένγκα – Ασάνα θέλαμε over 3.5, το οποίο το έκαναν μόνοι τους οι γηπεδούχοι, χωρίς να χρειαστεί να βοηθήσει η Ασάνε.

Στο Στάμπαεκ – Ράουφος, θέλαμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ. Τελικό αποτέλεσμα 1-2…

Συνεχίσαμε με το over 2,5 στο Ουτρέχτη Β’ – Ντεν Μπος και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-3…

Κλείναμε με το goal/goal στο Μπέρμιγχαμ -Ρέξαμ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 3’, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 22’ και το ταμείο ήρθε νωρίς…

Σήμερα ξεκινά η γιορτή του ποδοσφαίρου και αναφέρομαι φυσικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Νέο φορμάτ, αλλά και πάλι με μεγάλα παιχνίδια. Και σήμερα θα διεξαχθεί μέρος της πρώτης αγωνιστικής και είναι αυτονόητο, ότι θα ασχοληθούμε με το σεντόνι.

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.

Σπόρτινγκ – Λιλ προγνωστικά

Σε τρομερή κατάσταση η Σπόρτινγκ. Μετά την ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ, γύρισε σελίδα και σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, μετρά ισάριθμες νίκες. Σκοράρει με άνεση, κάτι που φαίνεται από τους αριθμούς. Σε αυτά τα πέντε ματς, έχει σημειώσει 19 γκολ και έχει δεχθεί μόλις δύο.

Στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, υποδέχεται τη Λιλ, η οποία δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Έχει γνωρίσει τρεις σερί ήττες, αλλά η μία δεν της στοίχησε. Αναφέρομαι στην ήττα από τη Σλάβια, ωστόσο η γαλλική ομάδα ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την Σπόρτινγκ την έχω σε μεγάλη εκτίμηση και θα την στηρίξω. Θα τιμήσω τη νίκη των γηπεδούχων και θα προσθέσω και το over 2,5 σε απόδοση 2,42.

Ρεάλ Μαδρίτης – Στουτγκάρδη προγνωστικά

Δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό η Ρεάλ, αλλά όπως και να το κάνουμε, μιλάμε για την «βασίλισσα» της διοργάνωσης. Και φέτος ο στόχος είναι η κατάκτηση του θεσμού και στην πρεμιέρα υποδέχεται την Στουτγκάρδη.

Μια ομάδα που σκοράρει εύκολα, αλλά αμυντικά, άστα να πάνε. Σε τρία ματς πρωταθλήματος έχει δεχθεί επτά γκολ. Όλα της τα παιχνίδια είναι goal/goal & over 3,5 (!) και ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η εικόνα. Θα περιμένω στο σημερινό παιχνίδι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ, στην bet365 σε απόδοση 2,52.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00  Σπόρτινγκ – Λιλ: 1 & Over 2,5  (2,42)

22:00  Ρεάλ – Στουτγκάρδη: G/G & Over 3,5 (2,52)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ