Τετράδα με απόδοση 10!

Τετράδα με απόδοση 10!

Τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε ο Ηρακλής Αντύπας από τα παιχνίδια της Δευτέρας (16/09)!

Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα. Γεμάτο το σημερινό κουπόνι και μάλιστα με αρκετά παιχνίδια από δύο αγαπημένα πρωταθλήματα της στήλης. Αναφέρομαι φυσικά στις δεύτερες κατηγορίες της Νορβηγίας και της Ολλανδίας.

Εκεί θα κινηθούμε – κυρίως – σήμερα, με την ελπίδα να δείξει η στήλη καλύτερο πρόσωπο και να ξεπεράσει το χθεσινό 0/3. Η Φενέρ κέρδισε με 2-0 την Κασίμπασα, με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και το over 3.5 ήταν μακριά, ενώ στην Τούμπα, οι τερματοφύλακες ήταν ανίκητοι και κράτησαν ανέπαφες τις εστίες τους.

Στη Νορβηγία τέλος, Λίλεστρομ και Ρόζενμποργκ έμειναν στο 1-1 από το πρώτο ημίχρονο και δεν μπήκε τρίτο γκολ για να περάσει το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5.

Πάμε στα σημερινά, προγνωστικά στοιχήματος.

Βαλερένγκα – Ασάνε προγνωστικά

Η Βαλερένγκα είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Βρίσκεται στην 1η θέση και απλά περιμένει να περάσει ο καιρός για να πανηγυρίσει την επιστροφή της στα… σαλόνια του Νορβηγικού ποδοσφαίρου.

Μετρά οκτώ σερί νίκες και στην έδρα της, στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, έχει σημειώσει τουλάχιστον τρία γκολ!

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, έχουν διαφορετικούς στόχους. Παλεύουν για την παραμονή και στο τελευταίο διάστημα, είναι βελτιωμένοι, αφού σε έξι ματς έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά. Θα προσπαθήσουν να παλέψουν το ματς, αλλά η Βαλερένγκα είναι άλλο επίπεδο. Θα αγοράσω το over 3,5 σε απόδοση 1,78, έστω και αν θα την ήθελα ένα κλικ μεγαλύτερη.

Στάμπαεκ – Ράουφος προγνωστικά

Η Στάμπαεκ ξεκίνησε τη σεζόν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, αλλά στο γήπεδο τα έχει βρει μπαστούνια. Ομάδα με μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή της και με αρκετά θέματα στο αμυντικό κομμάτι.

Η Ράουφος βρίσκεται στο καλύτερο φεγγάρι της σεζόν, μιας και προέρχεται από τρεις σερί νίκες και μάλιστα όλες συνδυάστηκαν με over & goal/goal. Θα ποντάρω στο να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, σε απόδοση 1,80.

Ουτρέχτη Β΄- Ντεν Μπος προγνωστικά

Πέντε αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί στο πρωτάθλημα της Β’ Ολλανδίας και έχουμε μια εικόνα για την κατάσταση των ομάδων. Οι νέοι της Ουτρέχτης δεν έχουν ακόμα πανηγυρίσει νίκη και το μόνο που έχουν να επιδείξουν είναι δύο ισοπαλίες. Ωστόσο, προέρχονται από τρία σερί over 2,5 όλα μαζί με goal/goal, ενώ στα πρώτα τους δύο ματς χάθηκε το over στο γκολ…

Η Ντεν Μπος, συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς ήττα, προέρχεται από τρεις σερί νίκες και κάλλιστα μπορεί να βελτιώσει το σερί της, στο σημερινό παιχνίδι,. Οι αποδόσεις που την συνοδεύουν είναι εξαιρετικές, αλλά δύσκολα παίζω σημεία στη Β’ Ολλανδίας.

Θα αγοράσω το over 2,5 σε απόδοση 1,82.

Μπέρμιγχαμ – Ρέξαμ προγνωστικά

Μεγάλο παιχνίδι για την League One. Η Ρέξαμ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα. Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία και βρίσκεται φυσικά στην 1η θέση. Αήττητη είναι και η Μπέρμιγχαμ, η οποία σε τέσσερα ματς, έχει να επιδείξει τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Εύκολα γίνεται αντιληπτό, ότι μιλάμε για καλές ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο και οι εταιρείες δίνουν φαβορί τους γηπεδούχους. Δεν πρόκειται να μπλέξω με σημείο. Θα αγοράσω στο 1,72 το goal/goal, μιας και οι σημερινοί αντίπαλοι διαθέτουν ποιότητα και μπορούν να σκοράρουν.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

20:00  ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΑΣΑΝΕ: Over 3,5 (1,78)

20:00  ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΡΑΟΥΦΟΣ: G/G & Over 2,5 (1,80)

21:00  ΟΥΤΡΕΧΤΗ Β’ – ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ: Over 2,5 (1,82)

22:00  ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΡΕΞΑΜ: G/G (1,72)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ