Ευκαιρία να πιάσει κορυφή

Ευκαιρία να πιάσει κορυφή

Δεν το ακουμπήσαμε το combo στην Τούμπα, το Over 3 στο Μόλινιου πήγε void, αλλά πλήρωσε το σκοράρισμα του Μπαρνς εκεί

Στις λεπτομέρειες έγραψε αρνητικό πρόσημο (-10 μονάδες) η κυριακάτικη στήλη, παρότι ο Γιαμάλ πλήρωσε διπλα στο εντυπωσιακό πέρασμα της Μπάρσα. Το παρολί χάθηκε αδίκως ποδοσφαιρικά στην Κρήτη και το 2 & Over 2.5 της Φενέρ έμεινε στο 0-2 από ημίχρονο.

Δεν το ακουμπήσαμε το combo στην Τούμπα, το Over 3 στο Μόλινιου πήγε void, αλλά πλήρωσε το σκοράρισμα του Μπαρνς εκεί.

ΑΕΚ – Βόλος

Η σεζόν ξεκίνησε με έντονες αναταράξεις για την ΑΕΚ, ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός σόκαρε τον οργανισμό, αλλά στη διακοπή είχε τον χρόνο να συνέλθει και σήμερα έχει μεγάλη ευκαιρία να πιάσει κορυφή μετά τις χθεσινές απώλειες των ανταγωνιστών.

Ο Βόλος έχει δείξει πολύ λίγα πράγματα μέχρι στιγμής, μοιάζει δύσκολο να προβάλει σθεναρή αντίσταση αν η Ένωση παρουσιαστεί φρέσκια. Επιλογή ο άσος από ημίχρονο συνδυαστικά με Over 2.5, σε απόδοση 1.83.

Λάτσιο – Βερόνα

To επίπεδο της φετινής Λάτσιο έχει πέσει επίπεδο, ο προπονητής και το ρόστερ δεν είναι για μεγάλα πράγματα και οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στο σημερινό παιχνίδι δεν συνάδουν με την πραγματική δυναμική της.

Η Βερόνα άρεσε και στον θρίαμβο επί της Νάπολι (3-0) και στο διπλό στη Γένοβα, δείχνει ικανή να κάνει τη ζημιά στο Ολίμπικο. Ρίσκο στο διπλό του 5.80.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | ΑΕΚ – Βόλος  ➡ 1/1 & Over 2.5 (απόδοση 1.83)

“Μπόμπα”

21:45 | Λάτσιο – Βερόνα  ➡ 2 (απόδοση 5.80)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ