Ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη

Ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη

Ένα γκολ της Ρίζεσπορ και μία κάρτα του Ονάνα μας στέρησαν το απόλυτο.

Εξαιρετική η επιστροφή μας στα γεμάτα Σαββατοκύριακα, με 7/9 επιλογές & +184.5 μονάδες έκλεισε η χθεσινή στήλη!

Πλήρωσε εύκολα το “δυνατό” η Λεβερκούζεν, με τον Βιρτς να βρίσκει δίχτυα, μπήκαν τα 4 γκολ που ψάχναμε στο Παρίσι. Έσκασε από το 19ο λεπτό η “μπόμπα” στο Μάντσεστερ και η Μπενφίκα αργά μας έκλεισε ιδανικά το παρολί.

Ένα γκολ της Ρίζεσπορ και μία κάρτα του Ονάνα μας στέρησαν το απόλυτο.

Χιρόνα – Μπαρσελόνα

Παραμένει αρκετά δημιουργική η Χιρόνα παρά την εντυπωσιακή αποδυνάμωση του ρόστερ στο μεταγραφικό παζάρι, πέτυχε πειστικές νίκες επί των Οσασούνα (4-0 εντός) και Σεβίγια (0-2 εκτός), αλλά στο πρώτο μεγάλο τεστ της σεζόν απέτυχε στη Μαδρίτη απέναντι στην Ατλέτικο (3-0).

Η Μπάρσα παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο με τον Φλικ στον πάγκο, το οποίο αποτυπώθηκε σε 4/4 νίκες και 13 γκολ ενεργητικό. Πειστικές οι ανατροπές σε Μεστάγια και Βαγιέκας, διέλυσε τη Βαγιαδολίδ (7-0) πριν τη διακοπή, φτιάχνει ευκαιρίες κατά βούληση.

Με τον Ραφίνια πιο ώριμο από ποτέ, τον Όλμο να έχει προσαρμοστεί άμεσα και το Λεβαντόφσκι αναγεννημένο με το Γερμανό τεχνικό στα ηνία. Κυρίως όμως χάρη στο Γιαμάλ, ο οποίος συνεχίζει με φόρα από το Euro και είναι ασταμάτητος. Θα στηρίξουμε το θελκτικό ποδόσφαιρο των “μπλαουγκράνα”, επιλογή το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.05.

Έξτρα επιλογή από το Μοντιλίβι το να έχει γκολ ή ασίστ ο Γιαμάλ σε απόδοση 2.10. Ο 17χρονος δεν βλέπει τον πρώτο αντίπαλο, διαβάζει άψογα το παιχνίδι, βλέπει πάσες που λίγοι βλέπουν, αυτή την περίοδο είναι ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη! Στα 4 ματς της σεζόν έχει ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Κασίμπασα – Φενέρμπαχτσε

Ενισχυμένη μεταγραφικά επιστρέφει από τη διακοπή η Κασίμπασα, έχει την συνοχή και τα επιθετικά στοιχεία να προβληματίσει την άμυνα της Φενέρ, αλλά δύσκολα θα περιορίσει την δημιουργία της.

Θα ακολουθήσουμε και την τρομερή παράδοση των φιλοξενούμενων στο ζευγάρι, δεν μπορεί να σκοντάψει ξανά η ομάδα του Μουρίνιο μία εβδομάδα πριν την τιτανομαχία με τη Γαλατασαράι. Επιλογή το 2 & Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Με έντονο ενδιαφέρον το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην Τούμπα, όπου ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει πιεσμένος από τις άσχημες εμφανίσεις της εκκίνησης. Άφθονη η μεσοεπιθετική ποιότητα πλέον στο ρόστερ των “πρασίνων”, η τακτική συνέπεια είναι το μεγάλο θέμα κι απέναντι στις “φονικές” μεταβάσεις του ΠΑΟΚ θα έχουν πολλά προβλήματα.

Ζήτημα για τους πρωταθλητές το δέσιμο των στόπερ, αφού το επίπεδο έχει πέσει μετά τη φυγή Κουλιεράκη, δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν, όπως δεν το έκανε στις τέσσερις τελευταίες περιπτώσεις που υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό. Σύμμαχος η μεταξύ τους προϊστορία για ποντάρισμα στο Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.37.

Γουλβς – Νιουκάστλ

Ξέφρενος ο ρυθμός των δύο τελευταίων αγώνων για τη Γουλβς, η οποία έχει μεγάλη ανάγκη μία νίκη ψυχολογίας. Γεμάτα γκολ τα ταξίδια της Νιουκάστλ μέσα στο 2024, τα πρώτα δείγματα της σεζόν δεν είχαν αλλαγές στον τρόπο που αγωνίζεται. Αρκετά πιθανό να γίνει πλούσιο ματς, επιλογή το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.00.

Έξτρα επιλογή στο Μόλινιου το να σκοράρει ο Μπαρνς σε απόδοση 3.60. Ο 26χρονος εξτρέμ της Νιουκάστλ έχασε μεγάλο κομμάτι της περσινής σεζόν, αλλά την έκλεισε καλά και στη φετινή έχει κερδίσει φανέλα βασικού. Εκ των κορυφαίων της ομάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια, σκόραρε πριν τη διακοπή, θα βρει χώρους σήμερα απέναντι σε μία συχνά άναρχη Γουλβς και οι εκτελέσεις του είναι αρκετά ποιοτικές.

Λανς – Λυών

Καλύτερη η εικόνα της Λανς στο ξεκίνημα της σεζόν, αδίκησε τον εαυτό της στα προκριματικά του Conference League, αλλά ήταν ανώτερη και στα τρία εγχώρια παιχνίδια. Αντιθέτως, η Λυών προβλήματισε μέσα στον Αύγουστο, ωστόσο οι αποδόσεις που κυκλοφορούν μάλλον υποτιμούν την ποιότητα του ρόστερ της. Θα ρισκάρουμε στο διπλό του 4.33.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Αγγλία, Ιταλία & Ελλάδα, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 5.96.

Πρώτη επιλογή το Over 10.5 κόρνερ (1.82) στο Τότεναμ – Άρσεναλ. Με πληγωμένο ηθικό από τα άδικα αποτελέσματα της εκκίνησης πηγαίνει στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου η Τότεναμ, με πληγωμένη μεσαία γραμμή λόγω απουσιών η Άρσεναλ. Αμφότερες παίζουν αρκετά από τα άκρα και στα δύο περσινά μεταξύ τους παιχνίδια εκτελέστηκαν 14 & 15 κόρνερ.

Δεύτερη επιλογή το διπλό (1.82) στο Κάλιαρι – Νάπολι. Περιορισμένης ποιότητας οι Σαρδηνοί, με ένα γκολ στα τρία πρώτα ματς της σεζόν, δύσκολα θα απειλήσουν την άμυνα του Κόντε, ο οποίος είχε έξτρα χρόνο να δουλέψει και πλέον διαθέτει έξτρα μεσοεπιθετικές λύσεις. Η τριπλέτα Λουκάκου, Κβαρατσκέλια, Νέρες αναμένεται να κάνει τη διαφορά για τους “παρτενοπέι” που τρέχουν ρεκόρ 6-2-0 στο νησί.

Τρίτη επιλογή το 0.0 ασιατικό του Άρη (1.80) στην έδρα του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ήταν πολύ εύστοχοι στο διπλό του Βόλου (1-3) πριν τη διακοπή, αλλά η συνολική τους εικόνα δεν πείθει ότι μπορούν να κάνουν ζημιά στον ποιοτικότερο Άρη. Εξαιρετικό το πρώτο εκτός έδρας δείγμα των “κιτρίνων”, υπάρχει απαίτηση για διπλό πριν τα μεγάλα ντέρμπι που έρχονται.

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 | Κασίμπασα – Φενέρμπαχτσε  ➡ 2 & Over 2.5 (απόδοση 2.00)

17:15 | Χιρόνα – Μπαρσελόνα  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 2.05)

18:30 | Γουλβς – Νιουκάστλ  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.00)

20:30 | ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.37)

Παρολί

16:00 | Τότεναμ – Άρσεναλ  ➡ Over 10.5 κόρνερ (απόδοση 1.82)

19:00 | Κάλιαρι – Νάπολι  ➡ 2 (απόδοση 1.82)

20:30 | ΟΦΗ – Άρης  ➡ Άρης 0.0 ασιατικό (απόδοση 1.80)

Παίκτες

17:15 | Χιρόνα – Μπαρσελόνα  ➡ Γιαμάλ γκολ ή ασίστ (απόδοση 2.10)

Σκόρερ

18:30 | Γουλβς – Νιουκάστλ  ➡ Μπαρνς να σκοράρει (απόδοση 3.60)

“Μπόμπα”

21:45 | Λανς – Λυών  ➡ 2 (απόδοση 4.33)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ