Goal/goal στην Τούμπα

Goal/goal στην Τούμπα

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Καλημέρα φίλοι μου, αν και σήμερα θα γκρινιάξω. Τσάμπα πήγε στον κουβά το χθεσινό στοιχημα παρολί. Πέρασε για πλάκα το over 3,5 στο Γαλατασαράι – Ρίζεσπορ, το ίδιο συνέβη και με τη νίκη της Μπενφίκα, σε συνδυασμό με το over 2.5 και δεν μπήκε τρίτο γκολ στο Μαρσέιγ – Νις.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 2-0 και αυτά που έγιναν στο τελευταίο τέταρτο του ματς, είναι για ψάχνεις ηρεμιστικό. Στο 77’, οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 2-1, αλλά κατάφερε ο επιθετικός τους να αστοχήσει σε άδειο τέρμα (!). Στο 90’ είχαν δοκάρι και ενδιάμεσα και ένα χαμένο τετ α τετ. Και για να δέσει το γλυκό, στο 84΄η Μαρσέιγ φεύγει στην κόντρα, ο επιθετικός τσιμπά τη μπάλα από τον τερματοφύλακα και σε άδειο τέρμα, την έστειλε άουτ.

Σηκώνεις τα χέρια, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο. Προχωράς και περιμένεις με… αγωνία, το τι θα συμβεί σήμερα. Γιατί το χθεσινό παρολί (με απόδοση 6,1), δύσκολα μπορεί να ξεχαστεί.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Κασίμπασα – Φενέρ Προγνωστικά

Φαβορί για τη νίκη είναι φυσικά η Φενέρ, η οποία στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Η ομάδα του Μουρίνιο, θέλει τη νίκη για να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την Γαλατασαράι και να μην μείνει πίσω στην βαθμολογία (ήδη βρίσκεται στο -2).

Οι γηπεδούχοι, μετά την ήττα της πρεμιέρας, παρέμειναν αήττητοι στα τρία επόμενα ματς (δύο ισοπαλίες και μία νίκη). Έχουν σκοράρει σε όλα τα φετινά τους παιχνίδια, γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο…

Θα πάρω το ρίσκο και θα ποντάρω στο over 3,5 σε απόδοση 2,30. Εξαιρετική, αφού μιλάμε για ομάδες που βρίσκουν με μεγάλη ευκολία τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Λίλεστρομ – Ρόζενμποργκ Προγνωστικά

Στο… στρατόπεδο της Λίλεστρομ, πιστεύουν ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα τους κάνει καλό και θα μπορέσουν να βάλουν φρένο στον κατήφορο. Παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, στο τελευταίο τους ματς ηττήθηκαν με 2-0 από την KFUM Όσλο.

Αυτή ήταν η 6η στη σειρά ήττα και το 7ο ματς χωρίς νίκη! Επίσης, μιλάμε για ομάδα που δεν βρήκε δίχτυα, στα τρία τελευταία της ματς.

Από την άλλη, η Ρόζενμποργκ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μετρά τέσσερις στη σειρά νίκες, βελτίωσε φυσικά την βαθμολογική της θέση και στοχεύει σε νέο τρίποντο.

Πρέπει να σημειωθεί, ότι οι τρεις από τις τέσσερις νίκες της Ρόζενμποργκ συνοδεύτηκαν και από goal/goal και επειδή κάποια στιγμή θα σκοράρει και η Λίλεστρομ θα αγοράσω στην bet365 το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1,87.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Εκ διαμέτρου αντίθετο το ξεκίνημα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς έχουν το απόλυτο με τρεις νίκες, ενώ οι «πράσινοι» δεν εκμεταλλεύθηκαν το εύκολο πρόγραμμα που είχαν. Στα παιχνίδια με Αστέρα, Λεβαδειακό και Καλλιθέα, μάζεψαν τέσσερις βαθμούς με την εικόνα τους να είναι πέρα για πέρα προβληματική.

Αν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί στην Τούμπα, θα μείνει πίσω από την κορυφή οκτώ βαθμούς (!), μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Και αν αυτό συμβεί, τότε το κλίμα στην ομάδα, μόνο ιδανικό δεν θα είναι.

Είναι δύσκολο σε πρόβλεψη παιχνίδι, όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα. Συνήθως τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, έχουν γκολ και θα τιμήσω τοgoal/goal σε απόδοση 1,75. Θα την ήθελα, λίγο καλύτερη…

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 Κασίμπασα – Φενερμπαχτσέ: Over 3,5  (2,30)

20:15 Λίλεστρομ – Ρόζενμποργκ: G/G & Over 2,5    (1,87)

20:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: G/G   (1,75)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ