Να βαρεθούμε να μετράμε γκολ

Να βαρεθούμε να μετράμε γκολ

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε η στήλη χθες, καθώς πέρασαν και οι δυο επιλογές από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, με την επανέναρξη και των πρωταθλημάτων. Θυμίζω ότι είχαμε επιλέξει το Over 2.5 (1.84) στο Λοριάν – Ερυθρός Αστέρας (2-1) και την Ισοπαλία (2.82) στην αναμέτρηση Λαβάλ – Αζαξιό (1-1).

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης

Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα θα ασχοληθώ με δυο αναμετρήσεις από τη Λιγκ 1, οπότε και πάμε να δούμε τι έχω ξεχωρίσει για εσάς από το ποδοσφαιρικό κουπόνι.

Μαρσέιγ – Νις Προγνωστικά

Αρκετά παραγωγική η Μαρσέιγ στα τρία πρώτα παιχνίδια μέχρι και τη διακοπή, σκόραρε δέκα φορές και θέλει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό. Αμυντικά όμως έχει κάποια θέματα, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η Νις και να βάλει δύσκολα στους Μασσαλούς, καθώς έχει ποιότητα και μετράει και τρία σερί αμφίσκορα. Περιμένω λοιπόν ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και εκατέρωθεν φάσεις, με την επιλογή μου να είναι το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπρεστ Προγνωστικά

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι έχει ξεκινήσει η Παρί Σεν Ζερμέν, έχει την ευκαιρία τώρα για το 4/4 και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί όπου έχει το μυαλό της από τώρα και η Μπρεστ, που δύσκολα θα δούμε την έκπληξη από αυτή απόψε. Θεωρούμε ότι θα ξεφύγει το σκορ και πάμε με το Over 3.5 σε απόδοση 2.15.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ