Εκτόξευση δίχως τον Εμπαπέ

Εκτόξευση δίχως τον Εμπαπέ

Με κουπόνι άδειο, ενδιάμεσα στις εθνικές ομάδες και την επιστροφή των πρωταθλημάτων, θα συνεχίσουμε τα μακροχρόνια προγνωστικά και συγκεκριμένα με δύο επιλογές από τη Ligue 1.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Μακροχρόνια Προγνωστικά Ligue 1

Με ξεκάθαρο φαβορί ξεκίνησε η νέα σεζόν και φέτος στη Γαλλία, το ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν απέχει παρασάγγας από τους ανταγωνιστές της κορυφής. Το νέο project στη Μασσαλία όμως αφήνει πολλές υποσχέσεις για να της βάλει τουλάχιστον υψηλό ανταγωνισμό. Ο Ντε Τζέρμπι είναι σπεσιαλίστας στο τακτικό κομμάτι και τα πρώτα δείγματα της Μαρσέιγ προμηνύουν πληθωρική σεζόν.

Ο Ιταλός τεχνικός άλλαξε και τα “πόμολα” στο Βελοντρόμ, δημιούργησε μία ολοκαίνουρια μεσοεπιθετική γραμμή, με πολλές λύσεις (Γουαχί, Γκρίνγουντ, Ενρίκε, Μοπέ, Χόιμπιεργκ, Καρμπόνι) που παίζει γρήγορο, ρευστό ποδόσφαιρο. Υπάρχει η δυναμική να ξεπεράσει τουλάχιστον όλους τους υπόλοιπους, εκτός των Παριζιάνων, οπότε θα ποντάρουμε στη Μαρσέιγ ως νικητή της Ligue 1 2024/2025 χωρίς την Παρί Σεν Ζερμέν, σε απόδοση 4.00.

Στη νέα εποχή των Παριζιάνων, δίχως τον Μπαπέ να απορροφά μεγάλο ποσοστό των επιθετικών ενεργειών, ο Μπαρκολά δείχνει έτοιμος να εκτοξευθεί. Ο 22χρονος εξτρέμ παρουσιάστηκε πολύ πιο σοβαρός στα τελειώματά του στην εκκίνηση της Ligue 1, σκόραρε ήδη τέσσερις φορές σε τρία παιχνίδια και με την ταχύτητα που διαθέτει αναμένεται να βρεθεί πολλάκις σε θέση εκτέλεσης μέσα στην σεζόν.

Με Βιτίνια, Νέβες από πίσω του θα έχει εξαιρετική δημιουργία και το 19.00 που κυκλοφορεί στο να αναδειχθεί Πρώτος Σκόρερ έχει σημαντική στοιχηματική αξία.

Προγνωστικά Στοιχήματος

25/05 | Ligue 1 2024/2025: Νικητής χωρίς Παρί Σεν Ζερμέν  ➡ Μαρσέιγ (απόδοση 4.00)

25/05 | Ligue 1 2024/2025: Πρώτος σκόρερ  ➡ Μπαρκολά (απόδοση 19.00)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ