Ποδοσφαιρικό πάντρεμα που γοητεύει

Ποδοσφαιρικό πάντρεμα που γοητεύει

Με καλό ταμείο έκλεισε το πρώτο φθινοπωρινό παράθυρο των εθνικών ομάδων, το 2 DNB της Ελλάδας και το Over 3 στο Ολλανδία – Γερμανία μας χάρισαν 62 μονάδες κέρδους.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Άδειο στοιχηματικά το κουπόνι σήμερα και αύριο, θα ασχοληθούμε με μακροχρόνια πονταρίσματα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Μακροχρόνια προγνωστικά

La Liga

Η φετινή La Liga ξεκίνησε με τεράστιο φαβορί την Ρεάλ Μαδρίτης, αφού στο λαμπερό οπλοστάσιο της πρόσθεσε τον Μπαπέ. Ατομική ποιότητα που μπορεί να πάρει πολλά παιχνίδια μέσα στην σεζόν έχει με το τσουβάλι, αλλά το ποδόσφαιρο του Αντσελότι δεν αρέσει. Δεν υπάρχουν αυτοματισμοί και αυτό σε βάθος χρόνου μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο.

Αντιθέτως το project της Μπαρσελόνα αρέσει. Το πάντρεμα του DNA των Καταλανών, το ρευστό passing game τους, με το πιο άμεσο στυλ του Φλικ γοητεύει. Η Μπάρσα ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 4/4 νίκες και τα δύο διπλά (με ανατροπή) σε Μεστάγια και Βαγιέκας έδειξαν πολλά για την φετινή της “πάστα”. Σε αφιλόξενες έδρες έδειξε ότι μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρία κατά βούληση.

Με έναν Γιαμάλ να συνεχίζει τα “όργιά” του μετά την στέψη στο Euro, με τον Ραφίνια πιο ώριμο από ποτέ, με τον Όλμο να προσδίδει κάθετο ποιοτικό παιχνίδι και το Λεβαντόφσκι μπροστά σε τρομερή αθλητική κατάσταση και με έξτρα κίνητρο με τον αγαπημένο του Φλικ στα ηνία. Δικαιολογημένα έπεσε η στοιχηματική απόδοση των “μπλαουγκράνα” και προβλέπουμε ότι σύντομα θα πέσει κι άλλο, θα ποντάρουμε στην κατάκτηση της La Liga από την Μπαρσελόνα σε απόδοση 3.25.

Premier League

To project Ιραόλα στην Μπόρνμουθ πέρασε από πρώιμες αναταράξεις, αλλά το δυνατό σερί των “κερασιών” στο κλείσιμο του 2023 εδραίωσε τον Βάσκο τεχνικό στη νότια ακτή. Η ομάδα του πραγματοποίησε αρκετές δυνατές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, με στυλ ποδοσφαίρου που παραπέμπει στο πάνω ράφι της λίγκας.

Είναι ομάδα που δυναμώνει μέσα στα παιχνίδια, σκοράρει κατά κανόνα περισσότερο στα δεύτερα ημίχρονα. Διαθέτει και ποιότητα και ταχυδύναμη στη μεσαία γραμμή και το κενό του Σολάνκε μπορεί να καλυφθεί από τον Εβανίλσον.

Με μία ακόμη προετοιμασία στα χέρια του, προβλέπουμε ότι ο Ιραόλα θα την ανεβάσει κι άλλο σκαλί την Μπόρνμουθ, μετά το ρεκόρ πόντων (48) που πέτυχε πριν λίγους μήνες. Θα ποντάρουμε στο να τερματίσει στην πρώτη 10αδα της Πρέμιερ Λιγκ, σε απόδοση 2.65.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19/05| Νικητής La Liga 2024/25  ➡ Μπαρσελόνα (απόδοση 3.25)

25/05 | Πρέμιερ Λιγκ: Να τερματίσει στη 10αδα  ➡ Μπόρνμουθ (απόδοση 2.65)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ