Αξίζει στο 13,00 ο Κουλιεράκης

Αξίζει στο 13,00 ο Κουλιεράκης

Τα προγνωστικά πάμε στοίχημα του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια της Τρίτης (10/09)!

Καλημέρα φίλοι μου. Αποτελεί… επιτυχία να παίζεις over 2,5 το μοναδικό παιχνίδι του Nations League, που έμεινε στο 2-0. Εκπληκτική επιλογή, που σίγουρα θα την θυμάμαι. Και εύχομαι κάποιοι από εσάς να κάνατε cash out και να σωθήκατε, αφού το Γαλλία – Βέλγιο ήταν 2-0 στο 57’. Την ίδια ώρα, οι άλλες δύο επιλογές είχαν κλείσει, αφού εμφανίστηκαν από το πρώτο ημίχρονο τα goal/goal στα Τουρκία – Ισλανδία και Νορβηγία – Αυστρία.

Δεν ήθελε να μας τα δώσει, αλλά δεν θα με πάρει από κάτω. Και σήμερα η στήλη θα ασχοληθεί με τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων και ελπίζει να μην περιμένει ένα γκολ μια ζωή…

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά, όπου η στήλη θα ασχοληθεί μόνο με το παιχνίδι με της Εθνικής. Και αυτό συμβαίνει για έναν και μόνο λόγο. Οι αποδόσεις είναι εξαιρετικές.

Ιρλανδία – Ελλάδα προγνωστικά

Το πρώτο δείγμα της Εθνικής μας, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο ήταν ενθαρρυντικό. Κέρδισε με 3-0 τη Φινλανδία και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις διορθωτικές κινήσεις που έκανε ο έμπειρος τεχνικός, η εικόνα της βελτιώθηκε αρκετά.

Ξεκίνημα με το δεξί για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και φυσικά θέλει να δώσει συνέχεια στο σημερινό εκτός έδρας ματς με την Ιρλανδία. Σε μια έδρα, που η Εθνική μας έχει εξαιρετική παράδοση και μακάρι να την συνεχίσει.

Το πρώτο σημείο που μου έρχεται στο συγκεκριμένο ματς, είναι το «διπλό» το οποίο την bet365 το συναντάμε στο 2,82. Νομίζω ότι είναι υπερβολικό. Οι Ιρλανδοί δεν είναι αμελητέα ποσότητα, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μεγάλη η απόδοση για νίκη των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν εύκολα από τους Άγγλους με 2-0 (τα γκολ είχαν μπει στο πρώτο ημίωρο του ματς) και κάλλιστα μπορεί να γνωρίσουν την δεύτερη στη σειρά εντός έδρας ήττα.

Το «διπλό» της Ελλάδας είναι η πρώτη μου επιλογή από το παιχνίδι και η δεύτερη έχει να κάνει με τον παίκτη που μπορεί να σκοράρει. Δεν γίνεται να μην αγγίξω σε 13 απόδοση τον Κουλιεράκη. Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ σκοράρει συχνά και δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη εάν το κάνει και σήμερα το βράδυ.

Στο προηγούμενο ματς, του έφαγε το γκολ, ο αμυντικός των Φινλανδών, σήμερα ελπίζω να μην του φάει κανείς. Θα τον τιμήσω σε απόδοση 13 να βρει κάποια στιγμή τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

21:45 Ιρλανδία – Ελλάδα: anytime scorer Κουλιεράκης (13,00)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ