Με φόρα & παράδοση στο Δουβλίνο

Με φόρα & παράδοση στο Δουβλίνο

Δεν άλλαξε τίποτα μετά την άδεια, τα παρολί της στήλης συνεχίζουν να χάνονται το ένα μετά το άλλο με 2/3 επιλογές για ένα γκολ. Χθες έλειπε το τρίτο στο Γαλλία – Βέλγιο για το over 2.5 και πήγαν στράφι το over 2.5 στη Νορβηγία και το 1 & over 1.5 της Τουρκίας. Στις -20 μονάδες ο δευτεριάτικος απολογισμός και πάμε να κλείσουμε το πρώτο φθινοπωρινό παράθυρο του Nations League.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Ιρλανδία – Ελλάδα

Λείπει η ποιότητα από τη μεσαία γραμμή των Ιρλανδών, οπότε δεν αναμένεται να πιεστεί ανασταλτικά η “γαλανόλευκη”. Ενθαρρυντικά τα σημάδια βελτίωσης της ελληνικής ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο της σαββατιάτικης νίκης, με ένα πιο “φρέσκο” καταρτισμό στα χαφ μπορεί να επιβάλει τον ρυθμό της απόψε στο Δουβλίνο. Εκεί όπου μετρά 3/3 νίκες μέσα στον 21ο αιώνα, το τελευταίο (0-2) πριν 11 μήνες στο ίδιο στάδιο. Έχουμε και την πολυτέλεια κάλυψης στο διπλό, οπότε πάμε στο 2 DNB σε απόδοση 1.83.

Ολλανδία – Γερμανία

Εντυπωσίασε δημιουργικά η Ολλανδία στην σαββατιάτικη νίκη επί της Βοσνίας (5-2 εντός), έδειξαν σε καλή κατάσταση οι σκόρερ Σίμονς, Ζίρκζε, ενώ ορεξάτοι έχουν μπει στην σεζόν και οι “κόκκινοι” Χράφενμπεργκ, Χάκπο.

Ακόμη πιο παραγωγική η Γερμανία το Σάββατο υποδεχόμενη την Ουγγαρία (5-0), έθελξαν οι Βιρτς, Μουσιάλα στα άκρα της επίθεσης, με το σύνολο να συνεχίζει την εφαρμογή του ορμητικού πλάνου Νάγκελσμαν.

Περιμένουμε γρήγορο, χορταστικό παιχνίδι απόψε στο Άμστερνταμ και θα ακολουθήσουμε τη μεταξύ τους προϊστορία που θέλει τα 8/9 τελευταία ματς να έχουν 3+ γκολ. Επιλογή το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 | Ολλανδία – Γερμανία  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.10)

21:45 | Ιρλανδία – Ελλάδα  ➡ 2 DNB (απόδοση 1.82)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ