«Μυρίζει» over στο Γαλλία – Βέλγιο…

«Μυρίζει» over στο Γαλλία – Βέλγιο…

Τα προγνωστικά πάμε στοίχημα του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια της Δευτέρας (09/09)!

Καλημέρα φίλοι μου και να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα. Δεν είχαμε δεύτερο στη σειρά ταμείο, αν και για μεγάλο χρονικό διάστημα ήμασταν «ζωντανοί». Το goal/goal στο Ελβετία – Ισπανία εμφανίστηκε από το πρώτο ημίχρονο, αλλά ήταν και το μοναδικό σημείο που πέρασε από τη στήλη.

Στο Σουηδία – Λετονία, θέλαμε να σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ και το ημίχρονο ήταν 3-0, υπέρ των γηπεδούχων. Τέταρτο γκολ δεν μπήκε ποτέ.

Στο Κροατία – Πολωνία, θέλαμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Οι Πολωνοί δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν…

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά, όπου η στήλη θα ασχοληθεί ξανά με παιχνίδια εθνικών ομάδων…

Γαλλία – Βέλγιο προγνωστικά

Οι Γάλλοι απογοήτευσαν στην πρεμιέρα τους. Μπορεί να προηγήθηκαν κόντρα στους Ιταλούς, αλλά μετά είδαν τους αντιπάλους τους να στήνουν πάρτι  και να κερδίζουν με 3-1.

Ένα αποτέλεσμα που δεν έχει περάσει απαρατήρητο και σήμερα στο δεύτερο στη σειρά εντός έδρας παιχνίδι, οι «τρικολόρ» πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν.

Ωστόσο, δεν έχουν και τόσο εύκολη αποστολή, αφού απέναντί τους θα βρεθούν οι Βέλγοι, μια ομάδα με μεγάλες δυνατότητες, αλλά όχι σταθερή στην απόδοσή της. Δεν θα μπλέξω με σημείο και θα περιμένω οι παίκτες των δύο ομάδων να βγάλουν την ποιότητά τους και να σημειωθούν στο ματς, τουλάχιστον τρία γκολ. Το over 2,5 το συναντάμε στο 1,85.

Νορβηγία – Αυστρία προγνωστικά

Με ισοπαλίες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Nations League, οι δύο ομάδες. Οι Νορβηγοί έμειναν στο 0-0, εκτός έδρας με το Καζακστάν και οι Αυστριακοί πήραν την ισοπαλία (1-1) στην Σλοβενία.

Σήμερα, θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη, αλλά μου… μυρίζει και νέα ισοπαλία. Επειδή ως γνωστόν αυτές εγώ δεν τις αγγίζω θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, στην οριακά αποδεκτή τιμή του 1,65.

Η Νορβηγία ποντάρει στην έδρα και στον Χάαλαντ και η Αυστρία στο σύνολο…

Τουρκία – Ισλανδία προγνωστικά

Οι Τούρκοι μπορεί να στάθηκαν όρθιοι στην Ουαλία και να πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο ήταν τυχεροί και αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει ήταν οι γηπεδούχοι.

Στην αντίπερα όχθη, οι Ισλανδοί εκμεταλλεύθηκαν την έδρα τους και κατάφεραν να κερδίσουν με 2-0 το Μαυροβούνιο.

Φαβορί για τη νίκη είναι οι Τούρκοι, αλλά η εικόνα τους στο παιχνίδι με την Ουαλία, δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά. Οι Ισλανδοί είναι ομάδα που σκοράρει (στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία τους ματς) και θα αγοράσω το καλοπληρωμένο goal/goal σε απόδοση 1,80.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ