Επιστροφή με παρολί

Άδεια τέλος, γεμίσαμε μπαταρίες, τα κεφάλια μέσα… και τα γνωστά κλισέ, επιστρέφουμε στην στοιχηματική δράση με Nations League κι ένα παρολί από το δευτεριάτικο πρόγραμμα.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Παρολί

Τρεις επιλογές από τη 2η αγωνιστική του Nations League, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 6.53.

Πρώτη επιλογή το Over 2.5 (1.87) στο Γαλλία – Βέλγιο. Απογοητευτικοί οι “τρικολόρ” στην πρεμιέρα του ομίλου, με μεγάλα ανασταλτικά προβλήματα στο 1-3 από την Ιταλία. Οφείλουν να βγάλουν αντίδραση απόψε, το επιθετικό ταλέντο άλλωστε δεν λείπει, το ίδιο ισχύει και στους Βέλγους που με τον Ντε Μπρούιν ως ηγέτη άρεσαν στο 3-1 επί των Ισραηλινών. Θα ποντάρουμε με βάση την ποιότητα των δύο ρόστερ στο ζευγάρι.

Δεύτερη επιλογή το Over 2.5 (1.84) στο Νορβηγία – Αυστρία. Άδικο για τη δημιουργία των Νορβηγών το 0-0 της Παρασκευής στο Καζακστάν, απόψε θα βρουν περισσότερους χώρους απέναντι σε μία Αυστρία που πιέζει ψηλά. Σε καλή κατάσταση ο Χάαλαντ για τους γηπεδούχους, πολλές οι μεσοεπιθετικές λύσεις για τους Αυστριακούς, πιθανώς ν’ ανοίξει ο ρυθμός.

Τρίτη επιλογή το 1 & Over 1.5 (1.90) στο Τουρκία – Ισλανδία. Οι Τούρκοι επιβίωσαν μετά δυσκολίας στην Ουαλία (0-0) την Παρασκευή, παίζοντας με παίκτη λιγότερο για μισή ώρα. Μπροστά στο κοινό τους αναμένονται πιο επιθετικοί και η ποιότητα των Ισλανδών μοιάζει περιορισμένη για ν’ αντέξουν.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 | Γαλλία – Βέλγιο  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.87)

21:45 | Νορβηγία – Αυστρία  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.84)

21:45 | Τουρκία – Ισλανδία  ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 1.90)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από