Επιστροφή με παρολί

Επιστροφή με παρολί

Άδεια τέλος, γεμίσαμε μπαταρίες, τα κεφάλια μέσα… και τα γνωστά κλισέ, επιστρέφουμε στην στοιχηματική δράση με Nations League κι ένα παρολί από το δευτεριάτικο πρόγραμμα.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Παρολί

Τρεις επιλογές από τη 2η αγωνιστική του Nations League, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 6.53.

Πρώτη επιλογή το Over 2.5 (1.87) στο Γαλλία – Βέλγιο. Απογοητευτικοί οι “τρικολόρ” στην πρεμιέρα του ομίλου, με μεγάλα ανασταλτικά προβλήματα στο 1-3 από την Ιταλία. Οφείλουν να βγάλουν αντίδραση απόψε, το επιθετικό ταλέντο άλλωστε δεν λείπει, το ίδιο ισχύει και στους Βέλγους που με τον Ντε Μπρούιν ως ηγέτη άρεσαν στο 3-1 επί των Ισραηλινών. Θα ποντάρουμε με βάση την ποιότητα των δύο ρόστερ στο ζευγάρι.

Δεύτερη επιλογή το Over 2.5 (1.84) στο Νορβηγία – Αυστρία. Άδικο για τη δημιουργία των Νορβηγών το 0-0 της Παρασκευής στο Καζακστάν, απόψε θα βρουν περισσότερους χώρους απέναντι σε μία Αυστρία που πιέζει ψηλά. Σε καλή κατάσταση ο Χάαλαντ για τους γηπεδούχους, πολλές οι μεσοεπιθετικές λύσεις για τους Αυστριακούς, πιθανώς ν’ ανοίξει ο ρυθμός.

Τρίτη επιλογή το 1 & Over 1.5 (1.90) στο Τουρκία – Ισλανδία. Οι Τούρκοι επιβίωσαν μετά δυσκολίας στην Ουαλία (0-0) την Παρασκευή, παίζοντας με παίκτη λιγότερο για μισή ώρα. Μπροστά στο κοινό τους αναμένονται πιο επιθετικοί και η ποιότητα των Ισλανδών μοιάζει περιορισμένη για ν’ αντέξουν.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 | Γαλλία – Βέλγιο  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.87)

21:45 | Νορβηγία – Αυστρία  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.84)

21:45 | Τουρκία – Ισλανδία  ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 1.90)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ