Επιλογές από Κοπεγχάγη και Όσιγιεκ

Επιλογές από Κοπεγχάγη και Όσιγιεκ

Πάμε να δούμε τι έχω ξεχωρίσει για τα προγνωστικά στοίχημα, με τις επιλογές μου να έρχονται από το Nations League.

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης

Καλημέρα στην παρέα του Bethome.gr! Επιστροφή για τη στήλη σε μια εβδομάδα εθνικών υποχρεώσεων και χωρίς να είναι αρκετά γεμάτο το ποδοσφαιρικό κουπόνι. Πάμε όμως να δούμε τι έχω ξεχωρίσει για τα προγνωστικά στοίχημα, με τις επιλογές μου να έρχονται από το Nations League.

Δανία – Σερβία Προγνωστικά

Δυναμικό ξεκίνημα για τη Δανία, που επικράτησε με 2-0 της Ελβετίας, σκόραρε δις στα τελευταία λεπτά, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα δυο παικτών. Η Σερβία μπορεί να μην κέρδισε, ωστόσο πήρε αποτέλεσμα στο εντός με την Ισπανία (0-). Οι Δανοί είναι αήττητοι σε τέσσερα συνολικά κόντρα στη σημερινή τους αντίπαλο (3-1-0), δεν θεωρώ όμως θα έχουν εύκολο έργο τώρα. Θα της δώσω όμως προβάδισμα, επιλέγοντας το 1Χ & Under 2.5 σε απόδοση 1.95.

Κροατία – Πολωνία Προγνωστικά

Η Κροατία προβλημάτισε αμυντικά στην πρεμιέρα κόντρα στην Πορτογαλία, οπότε και δεν απέφυγε τα χειρότερα (2-1), αλλά μπροστά παραμένει ποιοτική και δύσκολα θα μείνει στο μηδέν. Η Πολωνία έρχεται από εκτός έδρας νίκη 2-3 επί της Σκωτίας, θεωρώ ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και τώρα. Θα πάω με το Goal/Goal γκολ σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Δανία – Σερβία | 1Χ & Under 2.5 @ 1.95

21:45 | Κροατία – Πολωνία | Goal/Goal @ 1.95

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ