Τριάδα με απόδοση 8,5

Τριάδα με απόδοση 8,5

Και σήμερα το πρόγραμμα δεν είναι γεμάτο, αλλά υπάρχουν παιχνίδια που μπορεί να μας οδηγήσουν και πάλι στο ταμείο. Και αναφέρομαι φυσικά σε αυτά των εθνικών ομάδων. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.

Καλημέρα φίλοι μου. Επιστροφή στις επιτυχίες για τη στήλη. Πέρασε και χωρίς σασπένς η δυάδα που σας πρότεινα στο στοιχημα, με συνολική απόδοση 5,00. Το over 3,5 στο παιχνίδι Ολλανδία – Βοσνία έγινε over 6,5 (!) και είχε απόδοση 2,32, ενώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και κέρδισε 3-0 τους Φινλανδούς.

Πάλι καλά, γιατί δεν θα άντεχα να χαθεί και πάλι παρολί στο γκολ.

Και σήμερα το πρόγραμμα δεν είναι γεμάτο, αλλά υπάρχουν παιχνίδια που μπορεί να μας οδηγήσουν και πάλι στο ταμείο. Και αναφέρομαι φυσικά σε αυτά των εθνικών ομάδων. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.

Κροατία – Πολωνία Προγνωστικά

Η Κροατία «χτίζει» μια καινούργια ομάδα, αλλά παραμένει ανταγωνιστική. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στο τελευταίο της παιχνίδι, ηττήθηκε από στην Πορτογαλία με 2-1, αλλά απείλησε στο τέλος με ισοφάριση.

Οι Πολωνοί από την πλευρά τους, ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο. Πήγαν στην Σκωτία και κέρδισαν με 3-2! Προηγήθηκαν με 2-0, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, αλλά εν τέλει πήραν και πάλι το προβάδισμα και μαζί τη νίκη. Στο σημερινό ματς στην Κροατία, ξέρουν ότι είναι και πάλι το αουτσάιντερ, αλλά εκτιμώ ότι ένα γκολ μπορούν να το πετύχουν. Για αυτό θα αγοράσω το goal/goal σε απόδοση 1,87.

Ελβετία – Ισπανία Προγνωστικά

Στο πρώτο τους παιχνίδι μετά την κατάκτηση του Euro, οι Ισπανοί έμειναν στο 0-0, στην Σερβία. Στο πρώτο ημίχρονο, στάθηκαν τυχεροί που δεν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά στο δεύτερο βελτιώθηκαν και μπορούσαν να πάρουν τη νίκη.

Οι Ελβετοί πήγαν στη Δανία, πάλεψαν, αλλά στο 52’ έμειναν με 10 παίκτες. Άντεξαν μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, όπου και βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Ακολούθως έμειναν με εννέα παίκτες και δέχθηκαν και δεύτερο γκολ, γνωρίζοντας την ήττα.

Και σήμερα έχουν δύσκολη αποστολή. Να μείνουν και πάλι χωρίς γκολ οι Ισπανοί δεν το βλέπω. Δεν θα μου προκαλέσει καμία έκπληξη το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Εμπεριέχει ρίσκο το ποντάρισμα, αλλά και η απόδοση στο 1,98 δεν είναι και μικρή.

Σουηδία – Εσθονία Προγνωστικά

Η επιθετική γραμμή της Σουηδίας, μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει. Το δίδυμο Γκιόγκερες – Ίσακ είναι ικανό για μεγάλα πράγματα και δε νομίζω ότι οι αμυντικοί των Εσθονών, θα έχουν εύκολο βράδυ.

Στην πρεμιέρα τους στο Nations League, οι Σουηδοί κέρδισαν πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-1 στο Αζερμπαϊτζάν και θέλουν σήμερα να εκμεταλλευθούν την έδρα τους και να πάρουν και πάλι τους τρεις βαθμούς.

Λογικά θα τα καταφέρουν, αλλά η απόδοση στη νίκη τους δεν προσφέρεται, ούτε για να περάσει κάποιος την ώρα του. Θα ρισκάρω και θα αγοράσω από την bet365 στο 2,30 το over 3,5.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45  Κροατία – Πολωνία: G/G (1,87)

21:45  Ελβετία – Ισπανία: G/G (1,98)

21:45  Σουηδία – Εσθονία: Over 3,5  (2,30)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ