Ρίσκο με απόδοση 5,00

Ρίσκο με απόδοση 5,00

Τα προγνωστικά πάμε στοίχημα του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια του Σαββάτου 07/09!

Καλημέρα φίλοι μου. Υπό άλλες συνθήκες, αν είχαν περάσει 10 ματς από τα 15 που σας έχω προτείνει το τελευταίο διάστημα, θα ήμουν ικανοποιημένος γιατί θα είχε κλίσει κάποιο παρολί. Το ποσοστό της στήλης, είναι 66,6 %, αλλά προκοπή δεν έχουμε δει. Συνεχίζεται το εκνευριστικό σερί με το να χάνουμε πάντα ένα παιχνίδι.

Όπως συνέβη και χθες, που πέρασε πανεύκολα το καλοπληρωμένο goal/goal στο Γαλλία – Ιταλία (απόδοση 1,90), αλλά δεν μας δικαίωσαν οι Τούρκοι, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουαλία. Πέρασε το X2, αλλά με 0-0 και δεν εμφανίστηκε το over 1,5. Σε ένα παιχνίδι – που για να τα λέμε όλα – που καλύτερη εικόνα είχαν οι γηπεδούχοι και μπορούσαν να κερδίσουν.

Πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια, με τα οποία θα ασχοληθούμε.

Ολλανδία – Βοσνία προγνωστικά

Αρκετά καλή ήταν η παρουσία της Ολλανδίας στο Euro . Σοβαρή, πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε και έφτασε στα ημιτελικά. Εκεί αποκλείστηκε από τους Άγγλους με γκολ στο 90’ και δεν βρέθηκε μετά από χρόνια σε τελικό, μεγάλης διοργάνωσης.

Σήμερα ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Nations League με αντίπαλο μια ομάδα που βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Μετρά έξι σερί ήττες, στις οποίες έχει δεχθεί 17 γκολ και δεν ήταν τυχαία η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Φαβορί είναι φυσικά οι γηπεδούχοι, αλλά οι αποδόσεις είναι υπερβολικά μικρές. Θα πάρω το ρίσκο και θα ποντάρω στην bet365 στο over 3,5, σε απόδοση 2,32. Με οδηγεί σε αυτό το ποντάρισμα, η ποιότητα των γηπεδούχων και τα τεράστια αμυντικά θέματα των φιλοξενούμενων.

Ελλάδα – Φινλανδία προγνωστικά

Νέο ξεκίνημα και για την Εθνική μας ομάδα. Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προσπαθήσει να κερδίσει τους Φινλανδούς και ξεκινήσει με το δεξί την πορεία του στο Nations League.

Ο έμπειρος τεχνικός, λογικά θα προσπαθήσει να περάσει την δική του φιλοσοφία στην ομάδα, αυτή που είδαμε στα χρόνια που κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από οκτώ σερί over 2,5 (σε φιλικά και επίσημα) και μάλιστα στα έξι σκόραραν και οι δύο ομάδες. Και όταν στο… δρόμο μου εμφανίζεται ομάδα με τέτοια αποτελέσματα την ποντάρω. Ειδικά, όταν η απόδοση για να συνεχιστεί το σερί είναι 2,18.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ