Δύο άσοι με κάλυψη

Δύο άσοι με κάλυψη

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεδομένου πώς από τις δύο επιλογές του περασμένου Σαββάτου, βγήκε η μία με απόδοση κοντά στο 3,50, μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη η πρόταση μου. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Μπήκαμε σε φθινοπωρινούς ρυθμούς και όπως συνηθίζεται τέτοια εποχή, έχουμε υποχρεώσεις εθνικών ομάδων. Είναι γνωστό πώς δεν μου αρέσουν πονταρίσματα σε εθνικές, δηλαδή σε ομάδες που βρίσκονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ευτυχώς κάποια πρωταθλήματα που απασχολούν εμένα, συνεχίζονται κανονικά. Αυτά θα απασχολήσουν εμένα.

Νιούπορτ – Πορτ Βέιλ Προγνωστικά

Η Νιούπορτ δεν έχει χάσει ποτέ τις πέντε φορές που έχει υποδεχθεί την Πορτ Βέιλ στο παρελθόν, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Μέχρι τώρα έχει δύο ήττες στη σεζόν, αμφότερες από την ίδια αντίπαλο, την Τσέλτεναμ, σε εφτά παιχνίδια. Από την άλλη μεριά η Πορτ Βέιλ έχει δύο μόνο νίκες σε εφτά αγώνες και αυτή επί της ίδιας αντιπάλου, της Σάλφορντ! Δεν θα έπρεπε να είναι φαβορί μόνο και μόνο λόγω ονόματος η φιλοξενούμενη ομάδα. Αξίζει η κόντρα του, αλλά και με την κάλυψη της επιστροφής πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας. Άσος με DNB της Νιούπορτ στο 2,17 στην Fonbet.

Γουίλντστοουν – Γιορκ Προγνωστικά

Και εδώ η παράδοση παίζει τον πρώτο λόγο, αφού η Γουίλντστοουν έχει 4/4 νίκες στο παρελθόν εντός έδρας με την Γιορκ. Μετά το κακό ξεκίνημα με 3/3 ήττες, έχει δύο ισοπαλίες και μία νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια. Η Γιορκ είναι ή του ύψους ή του βάθους, αλλά ίσως επηρεαστεί από την παράδοση. Σε κάθε περίπτωση και εδώ κοντράρω το φαβορί, πάλι με κάλυψη στην ισοπαλία, αφού μου το επιτρέπει το σετ, ο άσος με DNB της Γουίλντστοουν στο 2,30 στην Fonbet

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ