Μακροχρόνια από τις 5 κορυφαίες λίγκες και Σούπερ Λιγκ

Μακροχρόνια από τις 5 κορυφαίες λίγκες και Σούπερ Λιγκ

Τα μακροχρόνια προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τη Σούπερ Λιγκ ο Τσάρλυ την Τετάρτη 04/09.

Σήμερα το πρόγραμμα δεν έχει δράση, πάμε να αρπάξουμε την ευκαιρία να δούμε κάποια μακροχρόνια στοιχήματα.

Σούπερ Λιγκ

Ξεκινώντας από την Σούπερ Λιγκ, εντύπωση μου έκαναν οι τιμές στο 1,70 να τερματίσει ο ΟΦΗ στην πρώτη 8άδα. Η ομάδα του Δέλλα έδειξε πολύ καλά δείγματα ενισχυμένη από τις τελευταίες προσθήκες στον Βόλο όπου κέρδισε με 1-3. Τεράστια μεταγραφή ο Φούντας που άνοιξε λογαριασμό στην πρεμιέρα του και συνεργάστηκε υπέροχα με τους Μπαϊνοβιτς, Σενγκέλια, Νους, Γιούνγκ. Στο 1,70 να μπουν στα πλέι οφ Ευρώπης οι Κρητικοί.

Πρέμιερ

Στην Πρέμιερ μου μοιάζει αρκετά υψηλό το 1,90 που βρίσκεται για να υποβιβαστεί η Ίπσουιτς. Το ρόστερ της δεν μοιάζει έτοιμο για Πρέμιερ Λιγκ και ακόμα και στον βαθμό που πήρε στο εντός έδρας αγώνα της με την Φούλαμ δέχτηκε πίεση και άξιζε να ηττηθεί. Περίμενε τιμές κάτω απο 1,50 για υποβιβασμό της Ίπσουιτς, στο 1,90 το αγοράζω.

Λα Λίγκα

Τα περισσότερα λεφτά στην αγορά τα έριξε η διοίκηση της Ατλέτικο. Βελτίωσε σε κομβικές θέσεις το ρόστερ αποκτώντας τους Λε Νορμάν, Λενγκλέ, Σέρλοθ, Γκάλαχεr, Άλβαρες. Συνολικά ξόδεψε 188 εκ ευρώ. Η Ατλέτικο απέκτησε ξανά κανονικά στόπερ, σταμάτησε το περσινό ανέκδοτο, να παίζει ο Βίτσελ στο κέντρο της άμυνας και δύο μπακ. Απο τον Γκάλαχερ περιμένει ενέργεια και ένταση, ενώ η προσθήκες των Άλβαρες, Σάρλοθ μοιάζει να κουμπώνουν υπέροχα μεταξύ τους. Οι εταιρίες δίνουν ακόμα και στο 1,80 να πάρει την πρώτη θέση η Ατλέτικο χωρίς να υπολογίζονται οι Ρεάλ με την Ατλέτικο.

Σέριε Α

Στην Ιταλία βλέποντας τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει ομάδα ικανή να χτυπήσει την Ίντερ. Που κατακτώντας δεύτερο κολλητό πρωτάθλημα θέλει να επιβεβαιώσει την εποχή της δικής της κυριαρχίας στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Η κατάκτηση απο την Ίντερ δίνεται στο 1,61.

Μπουντεσλίγκα

Στην Μπουντεσλίγκα μοιάζει δύσκολο η Μπάγερν να χάσει δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.Ήδη η Λεβερκούζεν έκανε την πρώτη της ήττα και δείχνει πως δεν θα μπορέσει να έχει την περσινή της σεζόν. Να κατακτήσει η Μπάγερν το πρωτάθλημα βρίσκεται στο 1,50.

Σαμπιονά

Στο Σαμπιονα έχει ρίξει χρήμα η διοίκηση της Μαρσέιγ και φαίνεται με την πρόσληψη του Ντε Τσέρμπι να έχει κάνει το απόλυτο κόλπο. Έφερε στην Μασσαλία έναν προπονητή που τον ήθελαν όλα τα μεγάλα κλαμπ στην Ευρώπη και η παρουσία του, ήδη έχει δημιουργήσει δυναμική. Τον προίκισε με 82 εκ ευρώ για μεταγραφές και η εικόνα της στις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι ενθαρυντική, καθώς έχει μαζέψει 7 βαθμούς σε 3 αγώνες Μίνιμουμ στόχος η 3άδα για την Μαρσέιγ που δίνει απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, στην bet365 σε απόδοση 2,20.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Να τερματίσει στην πρώτη 8άδα στην Σούπερ Λιγκ: ΟΦΗ 1,70

Να τερματίσει στις τρεις τελευταίες θέσεις στην Πρέμιερ Λιγκ: Ίπσουιτς: 1,90

Να τερματίσει στην πρώτη θέση στην Λα Λίγκα χωρίς Ρεάλ και Μπαρτσελόνα@ Ατλέτικο Μ: 1,80

Να κατακτήσει την Σέριε Α: Ίντερ 1,61

Να κατακτήσει την Μπουντεσλίγκα: Μπάγερν 1,50

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ